Ankara’yı zirvede yaşamak isteyenlerin seçimi Ege Vadisi…


Ankara’yı zirvede yaşamak isteyenlerin seçimi Ege Vadisi…


Ankara’nın en değerli noktası Çankaya-Oran’da bulunan Ege VadisiAnkara’nın en uzun kumsallı havuzu, 4 mevsim kullanabileceğiniz plajı ve geniş wellness alanı, ilk ve tek Alaçatı Çarşısı, muhteşem vadi ve Ankara manzarasıyla öne çıkan roof lounge alanıyla 365 gün, Ankara’nın en yüksek noktasında hayatı zirvede yaşamayı vaat ediyor.


Sinpaş, Ege Vadisi projesiyle en ince ayrıntısına kadar özel tasarlanmış tüm detaylarıyla yılın 365 günü yüksek yaşam standartları sunuyor. 


Alaçatı Çarşısı

Havası, toprağı ve kokusuyla Ankara’da Ege rüzgarları estiren Ege Vadisi’nde, Alaçatı Çarşısı’na kolayca ulaşabiliyorsunuz. Projenin içerisinde yer alan, Ege’nin tadına doyulmaz lezzetlerini sunan şirin kafeleri, taş sokağı, mavi tenteli dükkanları ve güler yüzlü esnafıyla Alaçatı Çarşısı ziyaretçilerini müdavimi yapmaya aday. 


Ege’nin tüm güzellikleri Ankara’da yaşanacak

Ankara’nın en yüksek noktasında konumlanan Ege Vadisi, manzarası ve peyzajıyla büyülüyor. Ruhunuzu besleyen ormangülleri, mor salkımlarla bütünleşen lavantalar, iğdeler, sığlalar, akasyalar ve kendinizi Ege’de hissetmeniz için özenle seçtiğimiz daha birçok ağaç türü ve Ege’ye özgü çiçeklerle tasarlanan muhteşem bir peyzaj… Toprağıyla, kokusuyla, dokusuyla yeniden doğmuş gibi hissettiren Ege. Mavi ve beyazın muhteşem uyumuyla huzur veren enerjisi, ilham veren taş sokakları ve hayat dolu meydanları ile Ege’nin kalbinde olduğunuz bir yaşam… Gözünüzü her sabah, böyle bir yaşama açtığınızı düşleyin… Mor salkımların, ormangüllerinin, o çok sevdiğiniz ıhlamurun yanından geçerek eve döndüğünüzü düşünün…


4 mevsim plajı

Ege kumsalları ve yılın 365 günü keyif sürülebilecek 4 mevsim plajı, Ege Vadisi sakinlerine her an kendilerini Ege’de hissetme olanağı sunuyor. Gün ışığını içine alan 60 metrelik en uzun kumsallı havuz, yaz-kış yılın her günü yüzmeyi mümkün hale getiriyor. Ayrıca ilk aile SPA’sı ve wellness center, Türk hamamı, sauna, spa, jakuzi ve buhar odasında günün yorgunluğundan arınarak yenilecek, bedeninizle birlikte ruhunuzu da dinlendireceksiniz.


Hayatı geniş balkonlarda yaşayın!

Ege yaşamını benzersiz kılan en önemli özelliklerden biri de evlerin geniş balkonlara sahip olmasıdır. Ankara’nın muhteşem şehir ve göl manzarasını seyredebileceğiniz geniş balkonunuz ve roof lounge alanıyla, güneşin doğuşuna ve batışına, ilham veren bir manzarayla eşlik etmenin keyfini süreceksiniz.


Çocuk bahçeleri

Ege Vadisi, özel donatıları ile çocukları da çok mutlu ediyor. Parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları da, çocuklara kaliteli ve eğlenceli anlar yaşatmayı amaçlıyor. Ege’nin pırıl pırıl kumları ile kumdan kaleler yapmak ve eşsiz sahillerden getirilen deniz kabukları ile oynamak çocukların doğayla doyasıya eğlenmesini sağlıyor. Hobi odaları ve birbirinden farklı aktivite alanlarının da bulunduğu Ege Vadisi, çocuklu ailelerin ilk tercihi olacak. 


Ankara’yı 360 derecelik açıyla gören mükemmel manzara

Ege Vadisi’nin bir diğer özelliği de prestij binası olan Ege Residence. 180 metre ile Ankara’nın en yükseği Ege Residence’ın üst katında yer alan Roof Lounge’da, Ankara’nın göz kamaştırıcı manzarasına hakim olup, Başkent’i 360 derecelik açıyla zirveden seyredebiliyorsunuz. Misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğiniz, birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz, size ve çocuklarınıza özel serbest eğlence alanlarının bulunduğu Roof Lounge’da hayatınızın en özel anlarını geçirebileceksiniz. Açık hava sinema keyfinden, masa tenisi ve bilardoya, davet ve toplantılarınızı göz kamaştırıcı şehir manzarasına karşı yapabileceğiniz toplantı salonlarına kadar eşsiz aktivite alanları sizleri bekliyor olacak.Garden Lounge’da ise özel davet ve kutlamalar yapmanız mümkün. 


Ödüllü örnek evleri gördünüz mü?

Ege Vadisi iç dekorasyonu ile de diğer projelerden ayrışıyor. Sinpaş GYO’nun Ege Vadisi için zarafet ve konforu birleştirerek tasarladığı örnek dairesi gayrimenkul sektörü için uluslararası arenada önemli bir kuruluş olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) tarafından, Interior Design Show Home (En İyi İç Tasarım) ödülüne layık görüldü.

Farklı ihtiyaç ve beklentiler düşünerek 1+1’den 4+1’e alternatif seçenekler sunan Ege Vadisi projesinde, sıcak ve yumuşak renkli taş dokunun bej ve uçuk gri tonları, tüm ürün ve renk seçimlerine yansıtıldı. Dairelerin iç tasarımı Ege yaşam biçiminin geniş alan kullanımından ilham alınarak size özel konforlu bir yaşam hazırlandı.