BUMERANG KARTAL'DA YÜZDE 15 İNDİRİM FIRSATI!


BUMERANG KARTAL'DA YÜZDE 15 İNDİRİM FIRSATI!

BUMERANG KARTAL'DA YÜZDE 15 İNDİRİM FIRSATI! 

Kartal'ın en merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde ev ve ofis sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Özkartallar A.Ş. güvencesi ile Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal'da yükselen Bumerang Kartal projesinde yatırımcılara yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Bumerang Kartal'da peşin alımlarda uygulanacak yüzde 15 indirim avantajı Aralık ayına kadar devam edecek.

40 kattan oluşan Bumerang Kartal'da ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor. 8. kattan itibaren Adalar manzarasına hakim olan Bumerang Kartal'ın çevresinde AVM’ler, adliye, hastane ve havalimanı gibi önemli merkezler yer alıyor.

Bumerang Kartal Satış ve Pazarlama Müdürü Nur Eğilmez yatırımcılara sundukları yüzde 15 indirim avantajı ile ilgili olarak "Enflasyonla mücadelede  biz de varız. Bu konuda konut sahibi olacak kişilerin yanındayız" açıklamasını yaptı.

ADINI BUMERANG ŞEKLİNDEN ALAN PROJE

Adını Bumerang şeklinden alan Bumerang Kartal projesi şık cephe tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Bumerang şeklinden dolayı katların birbirini görmediği projede yatırımcılara kapanmaz koru alanı ve deniz manzarası keyfi sunuluyor. Doğa ile dost özellikleri ile dikkat çeken projenin cephelerinde kullanılacak camlarla yüzde 70'e varan oranlarda ısı kontolü sağlanırken, depolanan yağmur sularıyla yeşil alanlar sulanıyor; ayrıca kullanılan asansör sistemlerinde de büyük oranda enerji ve zaman tasarrufu sağlanması öngörülüyor. 

Seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk Hamamı, loby ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark, profesyonel yönetimgibi donatılara sahip olan Bumerang Kartal 9 bin 650 metrekare arsa üzerinde konumlandırıldı. Kaba inşaatın tamamlandığı Bumerang Kartal 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. Projede ofis ve daireler 64 metrekareden 374 metrekareye kadar büyüyebiliyor.

En son teknoloji ve akıllı bina sistemiyle donatılan projede ofis katları; mutfak ve ıslak zeminler tamamlanmış, zeminler ve tavanlar yapılmış, daire içi alanlarının bölümleri ise müşteri tercihine bırakılarak Shell & Core halinde iç dekorasyona hazır biçimde; konutlar ise anahtar teslim olarak hazırlanıyor.

Bumerang Kartal'da ofis ve daireler krediye uygun, yüzde 1 KDV avantajları ile şirket bünyesinde yüzde 40'ı peşin, geri kalan yüzde 60'ı proje bitiş tarihi olan, Aralık 2019'a kadar 0 komisyon ile vadelendiriliyor. Ayrıca peşin alımlarda yatırımcılara yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor.

 

(0216) 370 70 71

http://bumerangkartal.co