İstMarina Alışveriş Merkezi’nde Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı


İstMarina Alışveriş Merkezi’nde Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı

İstMarina Alışveriş Merkezi’nde Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunmaya devam ediyor.


Anadolu Yakasının gözde alışveriş ve yaşam merkezi İstMarina, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Cumhuriyet Bayramı’nda da ziyaretçilerini sanatla buluşturmaya devam eden İstMarina AVM, bugüne özel düzenlediği piyano dinletisiyle unutulmaz anlar yaşattı. Cumhuriyet temalı eserlerin yer aldığı dinleti boyunca ziyaretçilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuldu. 


DÜNYACA ÜNLÜ “WORD OF DİNO” SERGİSİ İSTMARİNA’DA

İstMarina Alışveriş Merkezi, çocukların hayal güçlerini geliştirmek ve eğlence dolu anlara sahne olmak amacıyla dinozor temalı dünyaca ünlü ‘World of Dino’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor. Özel atölye çalışmalarının da yer aldığı sergi alanı minikleri hem eğlenmeye hem öğrenmeye davet ediyor. 26 Ekim’de başlayan ve 4 Kasım’a kadar devam edecek sergi ziyaretçilere ücretsiz olarak sunuluyor.


GÖKHAN TEPE İSTMARİNA D&R’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

Gökhan Tepe, geçtiğimiz Cumartesi D&R İstMarina’da gerçekleşen mini konser ve imza gününde sevenleriyle buluştu. Yaz 2018 albümü kapsamında gerçekleşen imza gününde Gökhan Tepe'nin sevenleri başarılı sanatçıyla hem hasret giderdi hem de şarkılar söyleyerek keyifli bir gün geçirdi. Yoğun ilgiyle karşılanan Gökhan Tepe, herkesin kalbine dokunan bestelerinden ''Beyaz'' şarkısını da hayranlarıyla birlikte tek bir ağızdan söyleyerek büyük alkış aldı.