GAYRİMENKULUN EKONOMİK BOYUTU” KONU BAŞLIĞIYLA 29 KASIM’ DA DEDEMAN GAYRETTEPE’DE DÜZENLENECEK


GAYRİMENKULUN EKONOMİK BOYUTU” KONU BAŞLIĞIYLA 29 KASIM’ DA DEDEMAN GAYRETTEPE’DE DÜZENLENECEK

GAYRİMENKULUN EKONOMİK BOYUTU”KONU BAŞLIĞIYLA

29 KASIM’ DA DEDEMAN GAYRETTEPEDE DÜZENLENECEK

2010 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilenGayrimenkulde Liderler Zirvesi” nin bu yıl 7. kezdüzenlenecek.

2018 yaz ayı ortasında yaşanan döviz krizi ve faiz artırımları ile birlikte, çok sayıda sektörel girdi sağlayan kişi ve kurumları da olumsuz etkileyen havanın dağıtılmasını sağlamak ve yurt içi, yurt dışı piyasalara daha çok güven verilmesi amacıyla, bu yıl zirvenin 7. si 29 Kasım Perşembe günü 09.00-17.00 saatleri arasında Dedeman Gayrettepe Otel de düzenlenecek ve ana teması “Gayrimenkulun Ekonomik Boyutu” olacak.

Platin Sponsorluklarını Emlak Konut GYO, TOKİ, Avrupa Konutları ve Dünya Şehir’ in yaptığı zirvenin, altın sponsorları ise; Demay Holding / Trend World ve Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü oldular. Zirvenin medya sponsoru Yenibirlik Gazetesi, sektörel bilgi sponsoru Reidin, destek sponsorları İnder ve TDUB oldular. Zirvenin sektörel internet sponsorları ise; Emlakdream.com, Emlakpencerem.com, Kadıncaemlak.com, Baretdergisi.com, Binbirproje.com, Emlak webtv.com ve  Emlak Rotası oldular. 

Özellikle zirve de gayrimenkul sektöründe yapılması gereken ekonomik inovasyonlar ve reform konuları (KDV İadelerinde Düzenleme Yapılmasının Gayrimenkul Sektörüne Getireceği KatkılarProje Geliştirirken Bürokrasinin Azaltılmasının Gayrimenkul Geliştiriciler Açısından Önemi, Konut Sektörüne Dönük KGF Paketinin Devreye Girmesinin ÖnemiKamu ve Özel Sektör İşbirliği İle Konut Kredi Faizlerinin Aşağı Çekilmesinin Önemi, İlk Kez Konut Alacaklara Faiz Desteği Sağlanmasının Gayrimenkul Sektörüne Getireceği Canlılık, KDV ve Tapu Harçları İndiriminde Süreklilik Sağlanmasının Gayrimenkul Sektörü İçin Önemi, Bireysel Emeklilik Şirketlerinin Gayrimenkul Sektöründeki Fonlara Doğrudan Yatırım Yapabilmesinin ÖnemiKentsel Dönüşümüve İmar Barışını Hızlandıracak Yasal Düzenlemelerin Gayrimenkul Sektörüne Katkılarıele alınarak sektörün ihtiyacı olan motivasyon ve enerjiyi yeniden toplamayı amaçlayan “7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesine”, gayrimenkul ve inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, bankacılık, gayrimenkul değerleme sektöründen üst düzey isimlerin konuşmacı ve katılımcı olacak ve her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün liderlerini bir araya getirecek. Zirvenin oturum başlıkları ve oturumların saatleri şu şekilde olacak.

• Açılış Konuşmaları         : 09.30 – 10.00  /  Özel Oturum     :  10.00 – 11.00   
• 1. Oturum              11.00 – 12.30 / Gayrimenkul Geliştiriciler Açısından Ekonomik İnovasyon ve 1. El Konut Piyasasının Önemi
• 2. Oturum               :  13.30 – 15.00 / Gayrimenkul Sektöründe Yapılması Gereken  Öncelikli Reformlar
• 3. Oturum             : 15.00 – 16.30 / Gayrimenkul Sektörünün Bileşenleri Açısından Ekonomik Açılım      

Zirve Hakkında Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin :www.managementplus-tr.com web sitesinden veya 0216 9701702 – 0532 2711399 nolu telefonlardan bilgi alınabilir.