ONE TOWER ANKARA’DA 40 AY VADE FARKSIZ SINIRLI SAYIDA SINIRSIZ FIRSAT!


ONE TOWER ANKARA’DA 40 AY VADE FARKSIZ SINIRLI SAYIDA SINIRSIZ FIRSAT!


Tabanlıoğlu Mimarlık imzası ile Ankara’nın en gözde bölgelerinden Oran’da inşa edilen One Tower’da 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor. Konut fiyatlarının 1 milyon 193 bin TL’den başladığı projede peşin alımlarda %12 indirim, vadeli alımlarda ise peşinat sonrası, 40 ay vade farksız ve 1 yıl ödeme erteleme imkanı sunuluyor.

One Tower Ankara’da ‘Hemen teslim ve Hemen Tapu’ imkanıile kaçırılmayacak yatırım fırsatı

Büyüklükleri 108 ile 256 metrekare arasında değişen2+1’den 5+1’e uzanan konut seçeneklerinin yer aldığı proje hemen teslim vehemen tapu imkanı ile ön plana çıkıyor. Ankara’da prestijli yatırımın tekadresi olan One Tower bu avantajı ile yatırımcılarına da sözleşmeyiimzaladıkları anda kazanç garantisi veriyor. Bankasız ve kefilsiz konut sahibiyapan projede ayrıca kişiye özel hazırlanmış ödeme planları da bulunuyor.

Geniş ve panoramik manzarası ile bölgede prestijinsembolü

Mogan ve Eymir Gölleri'nden, Elmadağ ve muhteşem Ankaramanzarasına kadar geniş panoramik manzaraya sahip olan konutlar aynı zamandaAkıllı Ev sistemleri ile donatılmış. One Tower’ın sosyal tesislerinde ise;kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası,masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları, çocuk kulübü, fitness,pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunmaodaları, bilardo salonu, satranç salonu, dart salonu ve yönetim ofisleribulunmaktadır.

One Tower AVM ile aradığınız hersey yanıbaşınızda

Gerek iş gerekse de sosyal yaşamın vazgeçilmez adresiolan One Tower AVM yeme içme, giyim, kozmetik, kitabevi, tekstil, oyuncak, eğlence,kişisel bakım, aksesuar, ev tekstili, züccaciye ve diğer birçok mağazasıylaziyaretçilerine seçkin bir alışveriş keyfi imkanı sunuyor. One Tower AVM; eşsizkonsepti ve doğa ile iç içe mimarisiyle,her geçen gün artan misafirlerininaradıkları herseyi yanıbaşlarında bulmalarını sağlıyor.

Esra Ceran ‘ Bu kampanya ile hayatınız değişecek ‘

One Tower Satış ve Pazarlamadan sorumlu Direktör EsraCeran bu kampanya ile One Tower konut satışlarında hissedilir bir artışolacağını vurgularken geliştirdikleri alternatifli ödeme planı seçenekleri ilekonut alımını kolaylaştırdıklarını ifade etti. Ceran ayrıca, Sektörde yaşanandaralmanın en kısa zamanda çözüme kavuşacağını ve Türkiye pazarının gerek yerligerekse de yabancı yatırımcı için büyük bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi.