Denizliler Yeni yılda, Kar Coşkusunu AquaMall’de yaşadı


Denizliler Yeni yılda, Kar Coşkusunu AquaMall’de yaşadı



Şehrin hızla değerlenen ve en çok kazandıracak projesi Aqua City, Denizli’ye yepyeni bir çehre katarak yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Farklı yaşam seçenekleri, hayata keyif katan sosyal donatılarıyla yaşamın başladığı Aqua City Denizli’nin içinde bulunan AquaMall AVM’de yeni yıl kutlamaları yapıldı. Denizlililer gerçekleşen partide özel olarak kurulan bir sistemle karın tadını doyasıya çıkarttı.


Denizli’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’nin içinde bulunan AquaMall AVM’de sürpriz eğlencelerle yeni yıl coşkusu verilen parti ile yaşandı. Bütün AVM yılbaşı için ışıklandırılırken her detay yeni yıl için özenle süslendi. Dünyaca ünlü moda ve hazır giyim markası olan H&M, kahve tutkunlarının vazgeçilmezi Starbucks ve Caribou Coffee, ‘Yol Boyu Lezzetleri’ konseptiyle meşhur olan Köfteci Yusuf gibi Denizlililere sayısız ilki getiren AquaMall AVM, birbirinden şık cafe ve restoranları, mağazaları, sosyalleşme alanları ve sunduğu ilklerle şimdiden Denizlililerin buluşma noktası haline gelmiş durumda.


İlk Kar Aqua City’e Düştü

Aqua City içinde bulunan AquaMall AVM’de gerçekleştirilen partide Denizlililer gün boyu özel olarak getirilen kar makineleriyle yağan karın tadını çıkartarak eğlenceye dahil oldular. Yılbaşı konseptinin vazgeçilmez bir parçası olan Noel babalar tüm gün gezerek çocuklara popcorn dağıtırken, aileler DJ performanslarıyla günlerine hareket kattılar. Hediyesiz yeni yıl olmaz diyen AVM, çekilişlerle ziyaretçilere sürpriz armağanlar sundu. Ücretsiz gerçekleşen parti Denizlililerden yoğun ilgi gördü.


Yılbaşı Köyü, AquaMall AVM’de

Sinpaş’ın Denizlileri ilklerle buluşturan AVM’si AquaMall’da kurulan yılbaşı köyü ile el sanatları da desteklendi. Türkiye’nin birçok şehrinden gelen kadınlar 16 stantla el emeklerini ziyaretçilere sundu. Fabrikasyon hiçbir ürünün yer almayacağı köyde kadınların emekleri yer alırken derilerden keçelere, el işlerinden örgülere sayısız ürün sunuldu. Yılbaşı köyünde yeni yıla yepyeni umutlarla girmek ve sosyal sorumluluğu desteklemek isteyenler Lösev ve Tema Vakfı ‘nın kurduğu stantlarda yeni yıla ışık saçtı.


Denizli Aqua City’de Yaşam Başladı

Yaşamın başladığı Aqua Cİty’de yeni yıla yaklaşırken ışıklar yandı ve hayat daha da renklendi…44 yıllık deneyimiyle Sinpaş, metropol projelerinin keyifli, konforlu ve şık özelliklerini bu projeyle Denizliler ile ilk kez tanıştırdı. Aqua City Denizli dünya şehirleriyle rekabet edecek olanaklarla şehre canlılık katarken, Ege bölgesinin doğal dokusuna uygun güzellikleri de sunmayı ihmal etmedi. Aqua City Denizli, güvenliği, birbirinden ünlü markaların yer aldığı alışveriş merkezi, hemen yanı başındaki Çam Korusu’nun huzurlu manzarası, yatırım ve yaşam değeriyle Denizlilere ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Sinpaş Aqua City yatırımıyla birlikte Denizli’ye sadece içinde yaşayacakları daireler sunmuyor, projenin tüm detayları ile birlikte projeyi seçenlerin sosyal hayatına etki ediyor ve şehrin çehresini değiştiriyor.