Metropol İstanbul Alışveriş ve Keyif Merkezi yaşamla buluşmaya hazırlanıyor


Metropol İstanbul Alışveriş ve Keyif Merkezi yaşamla buluşmaya hazırlanıyor

Türkiye’nin Yeni Nesil AVM’si


Metropol İstanbul’da ofis ve konutların ardından Alışveriş Merkezi’nde de yaşam yakında başlıyor. Nisan ayında açılması planlanan Metropol İstanbul AVM, TEM bağlantı yolları, lokasyonu, 1 kilometre uzunluğunda şehir parkı, 4.000 araçlık otoparkı, cadde, meydan ve sokakları ve Aile Eğlence Merkezi ile Türkiye’nin yeni nesil AVM’si olmayı hedefliyor.


Metropol İstanbul’da ofis ve konut alanlarında 1.5 yıl önce başlayan yaşam, Nisan ayından itibaren AVM kısmında da start alıyor. Ailelerin alışveriş, keyif ve eğlenceyi aynı anda yaşayabileceği Metropol İstanbul, göründüğü anda 10 dakikada ulaşılabilecek bir lokasyonda bulunuyor.TEM’den ek bağlantı yolları ile kolay ulaşılabilir bir konuma getirilen Metropol İstanbul, 1 kilometre uzunluğunda şehir parkı, 4.000 araçlık otoparkı, tavan yükseklikleri, geniş koridorları, cadde, meydan ve sokakları, yeşil peyzaj alanları ve Anadolu Yakası’nın kapalı alan içinde gerçekleştirilen en büyük Aile Eğlence Merkezi ile Türkiye’nin Yeni Nesil AVM’si görünümünde. Sanat, spor, aile boyu eğlence, yeme-içme ve alışveriş olanaklarıyla İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Metropol İstanbul, güçlü markaların yer aldığı 250 mağazasıyla perakende sektörünün buluşma noktası olacak.


“AVM’lere değil, caddelere rakibiz”


Metropol İstanbul AVM’de zengin bir marka karması kurgulamak için perakende ve gıda sektöründeki markaların neredeyse tamamı ile görüşme yaptıklarını belirten ASSET Yatırım Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Merve Timurlenk Şengül, “18 aydır devam eden bu çalışmalar neticesinde müşteri kitlemize hitap edecek tüm sektörler ve markalarla bir araya geldik. Metropol İstanbul AVM’de çok güçlü zengin bir marka karması kurguluyoruz. Piyasa da oluşan negatif algının aksine; alışveriş ve keyif merkezi olarak tanımladığımız bu rol model projemize perakende sektörünün pozitif yaklaşımı ve projemizin başarısına inanıp desteklemeleri bizi oldukça memnun ediyor” dedi. Metropol İstanbul AVM’de alışveriş, keyif ve eğlenceyi aynı anda yaşatmayı amaçladıklarını ifade eden Merve Timurlenk Şengül, Metropol İstanbul’un alışveriş merkezlerinden ziyade caddelere rakip olacağını açıkladı.