Popun Kraliçesi By Balıkçı İstMarina’da


Popun Kraliçesi By Balıkçı İstMarina’da

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 23 Şubat Cumartesi akşamı By Balıkçı İstMarina’da sahne almaya hazırlanıyor. Muhteşem deniz manzarası eşliğinde en sevilen şarkılarını canlı performansla seslendirecek olan Akalın, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Eğlence, moda ve lezzeti denize nazır konumda sunan yeni nesil alışveriş Merkezi İstMarina yer alan By Balıkçı, mekanında ağırladığı birbirinden ünlü sanatçılarla akşam yemeğini keyfe dönüştürmeye devam ediyor. 


23 Şubat’ta Türk pop müziğinin güçlü ismi Demet Akalın’ı ağırlamaya hazırlanan By Balıkçı, misafirlerine benzersiz deniz manzarası eşliğinde unutulmaz bir gece vadediyor. 

Yaptığı her albüm ile adını zirveye taşıyan Türk pop müziğinin güçlü ismi Demet Akalın, en sevilen şarkılarını canlı olarak seslendireceği gecede, By Balıkçı İstMarina’nın muhteşem atmosferinde hayranlarına müzik ziyafeti yaşatacak. Akalın’ın muhteşem sahne performansı ve şovlarıyla renklenecek program 21.00'de başlayacak.


YEMEĞİ KEYFE DÖNÜŞTÜYOR

Açıldığı günden bu yana günümüzün popüler eğlence kültürüne yeni bir soluk kazandıran By Balıkçı, konuklarına bir balıkçıdan daha fazlasını sunuyor. Tadına doyum olmayacak enfes menüsü ile hem damak tadına hem de göz zevkine hitap eden By Balıkçı, Kartal’ın en panoramik noktası İstMarina AVM’de, geniş bir alan üzerine kurulu özenli dekorasyonuyla misafirlerine seçkin bir ambians sunuyor.