ALYA MARKALI PROJELER AVRUPALI YATIRIMCILARDAN TAM NOT ALDI


ALYA MARKALI PROJELER AVRUPALI YATIRIMCILARDAN TAM NOT ALDI


BOSS4 Gayrimenkul, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. BOSS4 fuarda bu yıl anahtar teslimini gerçekleştireceği ve hayata geçireceği yeni projelerini Avrupalı yatırımcılar ile bir araya getirdi.

Türkiye’nininşaat alanındaki standartlarını geliştirmek ve kent insanını modern yaşamalanlarıyla tanıştırmak hedefiyle yola çıkan Akkuş Gayrimenkul ve Lübnanortaklı BOSS4 şirketi, Reed Midem tarafından 12 – 15 Mart 2019 tarihleriarasında Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldı. BOSS4Gayrimenkul fuar kapsamında 2019 yılında anahtar teslimlerini gerçekleştireceğiAlya Grandis ile Beylikdüzü’nde inşasına başladığı Alya Onist’i Avrupalıyatırımcılar ile buluşturdu. Alya markalı projeler Avrupalı yatırımcılartarafından yoğun ilgi gördü. Fuar boyunca şirket yetkilileri yatırımcılarlabirebir görüşmeler yaparak, onları İstanbul’a davet etti.

MIPIM2019’u değerlendiren BOSS4 GayrimenkulYönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Fuarda İstanbul Ticaret Odası(İTO)’nun İstanbul Çadırı’nda yer alarak projelerimizin tanıtımını yaptık.MIPIM gibi dünyaca ünlü ve prestijli fuarlara İTO’nun dev çadırının altındaülkemizin önde gelen inşaat firmalarıyla birlikte Türkiye’mizin ve İstanbul’umuzuntanıtımına katkı sağlıyor olmak gurur vericiydi. MIPIM katılımcı profiliyle,Türkiye’nin inşaat alanındaki standartlarını geliştirmek ve kent insanınımodern yaşam alanlarıyla tanıştırmak hedefiyle hayata geçirdiğimiz projelerimizAvrupalı yatırımcılar tarafından tam not aldı. 100’den fazla ülkenin katıldığıfuarda dünyanın farklı bölgelerinden gelen katılımcılara projelerimizi anlatmafırsatı bulduk. Çok güzel ve olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Fuar sonrasıiçin İstanbul’da da yapılacak görüşmeler organize ettik” dedi.