Sur Yapı Marka AVM’de anne ve çocuk sağlığı söyleşisi


Sur Yapı Marka AVM’de anne ve çocuk sağlığı söyleşisi


Hamile Eğitim Rehberi Ayşe Öner ve kadın doğum doktoru Op. Dr. Yuliya Doster tarafından yarın saat 12.00 – 14.00 arası Sur Yapı Marka AVM’de“Merhaba Güzel Annem” isimli bir söyleşi gerçekleşecek. Söyleşiyi takiben Medicana Bursa Hastanesi Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Fahrettin Uysal, bebeklerde kalp sağlığı üzerine önemli bilgiler paylaşacak.


Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, spor, sanat, eğitim, sağlık gibi konularda alanında uzman kişileri ağırlayarak ziyaretçilerine keyifli alışverişin yanında eğitici ve öğretici etkinlikler de sunmaya devam ediyor. Yarın saat 12.00 -14.00 saatleri arasında Hamile Eğitim Rehberi Ayşe Öner ve Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Yuliya Doster tarafından “Merhaba Güzel Annem” isimli bir söyleşi gerçekleşecek. Doster, biyolojik farklılıklar ve 9 ay, normal doğum ve sezaryen doğum, kordon kanı gibi konularda kadınlara önemli bilgiler aktaracak. Öner ise, bebek ile ilk dakikalar, emzirme mucizesi ve doğru emzirme yöntemleri, annelerin korkulu rüyası bebeklerde gaz gibi birçok konuda tüm anne ve anne adaylarıyla önemli bilgiler paylaşacak.


Söyleşinin hemen ardından Medicana Bursa Hastanesi Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Doç Dr. Fahrettin Uysal bebeklerde kalp sağlığı üzerine önemli açıklamalarda bulunacak. Saat 14.00’da başlayacak söyleşi Sur Yapı Marka AVM’nin -1’inci katındaki etkinlik alanında yapılacak. 


Aynı etkinlik alanında saat 15.30’da, Afrika kökenli müzikli bir etkinlik olan capoeira isimli dövüş sanatı gösterisine yer verilecek.