Skyland İstanbul’da ‘Tek Anahtar’ Dönemi Bahar Fırsatları ile Devam Ediyor!


Skyland İstanbul’da ‘Tek Anahtar’ Dönemi Bahar Fırsatları ile Devam Ediyor!

Rezidanslar 4.900, Ofisler 9.700 TL taksitle satışta


Eroğlu Yapı’nın simge projelerinden Skyland İstanbul, orman manzarasına hakim rezidans ve ofis sahibi olmak isteyenlere cazip yatırım fırsatları sunmaya devam ediyor. 0.98 faizli 120 ay 4.900 TL’den başlayan taksit seçeneği büyük ilgi gören kampanya, yeni dönemde, 0 peşinat ve 60 aya kadar 0.49 faizli alternatif bir ödeme planı daha sunuyor. Ofisler ise bahar kampanyası dahilinde 50 ay vade farksız 9.700 TL’den başlayan fiyat avantajıyla yatırımcıyla buluşuyor.

Mimari niteliği ve sunduğu hizmetler ile rezidans yaşamının tüm imkanlarını cazip ödeme seçenekleri ile kullanıcıyla buluşturan Skyland İstanbul, “0” peşinat ile 0.98 faizli 120 ay 4.900 TL taksit seçeneğine alternatif oluşturan yeni ödeme planını duyurdu. Baharın gelişini yeni fırsatlarla kutlayan projeye, 0 peşinatlı 0.49 faizli 60 aya varan yeni ödeme planı seçeneği eklendi.

Skyland İstanbul bahar kampanyası, kent merkezinde konforlu ve kazançlı bir konut arayışında olan yatırımcılara avantajlı seçenekler sunuyor. Türkiye’nin deniz seviyesinden en yüksek rezidansları ile eşsiz bir orman manzarasına sahip proje, panoramik şehir manzarasıyla da dikkat çekiyor. Sky Residence, 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun daire seçenekleri, geniş balkonları, orman ve şehir manzarası ile öne çıkarken, diğer kulenin zirvesinde 8 kata yayılan Sky Premium Residence, sadece bu katlara özel giriş, resepsiyon alanı ve asansör ile 45 katlı kulede müstakil ev konforu yaşatıyor. Adalar ile 2. ve 3. köprüye hakim 180 derecelik kesintisiz şehir manzarası, Sky Premium sakinlerini bekliyor. Sky Deluxe Residence ise, 10.000 metrekarelik peyzaj alanı özgün iç mimarisi, 1+1’den 4+1’e varan daire seçenekleri ile sıradışı bir yaşam alanı sunuyor. Sky Deluxe bünyesindeki 4+1 dubleks daireler, yüksek tavanlı kış bahçeleriyle yaşam alanlarını büyütüyor.

Skyland İstanbul’da teknoloji, sağlık ve konfor bir arada

Skyland İstanbul bünyesindeki HOM Design Center ile mobilya ve dekorasyon markalarına komşu olmanın avantajını yaşayan rezidans sakinleri, evlerinde hızlı asansör sistemi ve akıllı bina teknolojilerinden faydalanıyor. Rezidanslarda bulunan iklimlendirme teknolojisi, farklı mekânlara göre değişen ısı değerleri ile konforlu ve tasarruflu bir yaşam alanı sağlarken, ‘touch panel’ teknolojisi sayesinde aydınlatma ve iklimlendirme sistemleri mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla kontrol ve kumanda edilebiliyor.

Teknolojinin imkanlarından faydalanırken, sakinlerine sağlıklı bir yaşam da vadeden projenin sosyal tesisleri bünyesinde yer alan Skyland Wellness, spa ve masaj hizmeti ile şehir yaşamının stresini atmaya yardımcı oluyor. Sosyal tesiste ayrıca, çocuklara ve yetişkinlere özel açık ve kapalı yüzme havuzları, alanında uzman eğitmenlerin eşliğinde spor yapma imkanı bulunuyor.

Yeni nesil ofis anlayışına özel alternatifler 

Modern iş yaşamına dair her türlü ihtiyaca incelikli detaylarla yanıt veren Sky Office veSky Max Office ise, bahar kampanyası kapsamında 50 ay vade farksız 9.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 533 ofis biriminden oluşan Sky Office, 360 derece şehir manzarasına hakim çalışma alanları ile öne çıkarken, kendi içinde bağımsız bir birim olan Sky Max ise, Skyland İstanbul markasının avantajlarından faydalanırken, özel bir ofis yapısı olarak işliyor. Ayrı giriş, ayrı otopark, özel avlu ve 8 metre tavan yüksekliğine sahip ferah lobisi ile ayrışan 10 katlı ofis bloku, toplam 21 bin metrekareye yayılıyor.

Skyland İstanbul ayrıca, kiralık ofis arayışında olan şirketlere ve şahıslara da zengin alternatifler sunuyor. Tek katta 190 m²’den 4600 m²’ye varan geniş seçenekler sunan Sky Atrium Office, 8 metre tavan yüksekliği ve ortak alana açılan kapıları ile esnek ve kullanışlı bir çalışma alanı sunuyor. Toplam 7 kattan oluşan ve tek katta 1100 m² alan sunan Sky Flat Office ise, birleştirilebilen katlarıyla Cendere Caddesi üzerinden direkt giriş imkanı sağlıyor. Altı bağımsız bölümden oluşan Atrium ve Flat ofislerin her bölümünde farklı giriş, lobi ve güvenlik hizmeti sunulması ve gastro court alanı Sky Terrace’a doğrudan çıkan asansörlerin yer alması, burayı tercih edecek şirketlere konformu bir iş yaşamı vadediyor. Tem’e bakan cephede yer alan Sky Tem Office de yüksek tavanları ve konforlu çalışma alanları ile öne çıkıyor.