MESA CADDE’ DE DİLEKLER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR


MESA CADDE’ DE DİLEKLER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR


MESA, ASLAN YAPI ve CABA’ nın ortak imzasını taşıyan MESA CADDE projesi ile MESA CADDE sakinleri bir çocuğun dileğinigerçekleştiriyorMESA CADDE’den ev sahibi olmaya karar verenher ev sahibi için Bir Dileğim Var Derneği’ne Mesa Cadde bağıştabulunacakTürkiye’nin bir çok ilindeki çocukların dileklerinigerçekleştirmek için 2014 yılında yola çıkan dernek tüm Türkiyede’kiçocuk onkoloji hastalarına ulaşıp onların dileklerini gerçekleştirerekmoral bulmalarınıyüzlerinin gülümsemesini sağlıyorMESA CADDE projesi de bu anlamlı amaca MESA CADDE sakini olmayıtercih edenler vasıtasıyla destek veriyor. Bir Dileğim Var DernekBaşkanı Alper Türedi ile Mesa Cadde Yönetim Kurulu arasındayapılan bu anlaşma birçok çocuğun dileğini gerçekleştirecek.

MESA, ASLAN YAPI, CABA ORTAK SİNERJİSİ İLE YÜKSELİYOR 

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın güç birliğinden doğan sinerjisi,mimarisi, ince düşünülmüş teknik detayları ve iyi tasarlanmış yaşam alanları MESA CADDE’de buluştu. MESA CADDE, tasarımda estetiğin, efektif kullanımın ve çevre dokusuyla uyumun buluştuğu, yaşam ile ticari alanların birbirine katkı sağladığı ve üzerinde bulunduğu Bağdat Caddesi ile etkileşime giren bir mimariye sahip olması ile bölgede fark yaratan bir proje.  

MESA CADDE BÖLGEYE DEĞER KATIYOR

Yaşamı, alışverişi, denizi ve doğayı aynı caddede buluşturan ve benzersiz atmosfere sahip proje bölgeye değer katacak. Göz alıcı mağazalar, kafeler, restoranlar ile donatılmış açık hava caddesi MESA CADDE, sakinlerinin hayatlarını kolaylaştırırken Maltepeliler için de 7/24 canlı gerçek bir cadde ortamı yaratarak yeni buluşma noktası olacak. 

MESA CADDE’den, ALIŞVERİŞ CADDESİ !

MESA CADDE sakinleri mağazalar, cafeler ve restoranlarla donatılmış Alışveriş Caddesi’nde tüm ihtiyaçlarını giderebilecekler. Keyifli sohbetlerin durağı açık hava şöminesi, mis gibi nane, kekik kokuları arasında yürüyüş yapıp doğanın güzelliklerini keşfedebilecekleri organik bahçeler, yoga ve pilates için ayrılmış geniş çim alanlar ve özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava sineması, aktivite ve etkinlik alanları Mesa Caddesakinlerinin hayat kalitelerini artırırken Maltepeliler için de MESA CADDE projesi Yeme & İçmeGastronomiHobiEğlenceSanat” ağırlıklı bir sosyal buluşma noktası olacak.

MESA CADDE’de, 6-16 kat arası yükseklikteki 4 konut bloğu, ticari ünitelerin bulunduğu baza üzerinde yükseliyor. MESA CADDE, 1+1’den 4+1’e kadar değişen tip ve büyüklükteki toplam 253 konuttan oluşan seçkin yaşam seçenekleri sunuyor. 

 

LOKASYONDA, MESA CADDE FARKI

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında Maltepe’de yükselen MESA CADDE adalar manzarasının yanı sıra sahil aksına yürüme mesafesindeki benzersiz konumu ve ulaşım kolaylıklarıyla da öne çıkıyor.

MESA Cadde, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde, Maltepe sahil yoluna ise 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Marmaray Gebze – Halkalı hattının, Süreyya Plajı Tren İstasyonuna 300 metre mesafede bulunan Mesa Cadde ile  her yere ulaşmak çok kolay. Bağdat Caddesi’ne 5 dakika, Kadıköy’e ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20’şer dakikada, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 23 dakikada ulaşım sağlayan MESA Cadde’den 3 dakikada E-5 Karayolu’na, 15 dakikada Metrobüs Söğütlüçeşme Durağı’na gitmek mümkün. 

 

MESA CADDE’YE AVRUPA’DAN ÖDÜL, 

MESA CADDE, “Çoklu Konut Mimarisi” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

 

MESA CADDE’nin yüksek standartları, en prestijli uluslararası gayrimenkul ödülleri arasında yer alan International Property Awards’un en önemli bölgesel kategorisi olarak kabul edilen European Property Awards(EPA) tarafından da tescil edildi. MESA CADDE, European Property Awards’da tüm rakiplerini geride bırakarak “Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. 

EPA ödüllü MESA CADDE, Bağdat Caddesi’nde insan ölçeğine saygılı tasarımı ve etkileyici adalar manzarasıyla bölgede hakim ve dengeli bir yapı olarak öne çıkıyor. İnteraktif ve yaşayan konut alanları, canlı avlusu ve ticari üniteleri ile Cadde’ye kusursuz bir biçimde eklemlenmeye hazırlanıyor.

TESLİMLER 2020’de

Aralık 2017’de inşasına başlanan projede Temmuz 2020’de hayat başlayacak. MESA CADDE projesinin fiyat aralığı ise 599.000.-TL ile 2.558.000.-TL arasında değişiyor.