Yatak Odalarınıza Da Uykunuza Da Renk Katan Nevresim Takımları


Yatak Odalarınıza Da Uykunuza Da Renk Katan Nevresim Takımları


 

Yataş Bedding, ev tekstili koleksiyonunda yatak odalarınızı renklendirmekle kalmayıp huzurlu, rahat ve deliksiz bir uyku uyumanıza yardımcı olan nevresim takımlarıyla öne çıkıyor. Uyku sağlığı ve konforu için %100 pamuk kullanılarak üretilen takımlar, kullanılan yeni kumaş teknolojileri ve hayatınıza kolaylık, keyif katan detaylarıyla öne çıkıyor. Tarzınıza, yatak odanızın dekorasyonuna ve konforunuza cevap veren ürün çeşitleri, Yataş Bedding'te sizleri bekliyor.


 

Uyku Kalitesini Arttıran Nevresim Çeşitleri

 

Uyurken yüzünüz başta olmak üzere bedeninizin açık olan tüm bölgeleri, kumaşa direkt olarak temas ediyor. Bu nedenle nevresim seçerken sadece dokusuna ve tasarımına odaklanmamanız öneriliyor. Nefes alan dokuya sahip kumaşlar kullanılarak üretilen takımlar, uyku sırasında vücudunuzun değişen ısı dengesine ayak uyduruyor. Sıcak hava ve nemi cildinizden uzaklaştırarak terlemenizin önüne geçiyor. Emiciliği yüksek malzemeler kullanılarak üretilmeleri ise ferah bir uykunun anahtarı oluyor. 

Yataş Bedding, uyku kalitenize destek olmak için %100 pamuk kullanarak nevresim takımı çeşitlerini üretiyor. Üretimin her aşamasında kaliteyi ön plana alan Yataş Bedding, sadece kullanım ömrü uzun ve uyku konforunu arttıran setlere koleksiyonunda yer veriyor. 

 

Teninizi Sarmalayan Yumuşaklık


 

Seçtiğiniz nevresim takımının ideal yumuşaklığı, kişisel konfor tercihine göre değişiklik gösteriyor. Kimi daha tok kumaşlardan üretilmiş modellerle rahat ederken kimileri de kuş tüyü yumuşaklığını tercih ediyor. Çarşaf, yastık ve nevresimin teninizde bıraktığı hissi, sadece üretilirken kullanılan malzeme kalitesi etkilemiyor. Tel dokuma sıklığı olarak belirtilen sayı, yumuşaklık üstünde direkt olarak rol oynuyor. 

 

Tel dokuma sıklığında belirtilen rakamın yüksek olması ürünün daha sık dokunduğu anlamına geliyor. Sayı ne kadar yüksekse üretilen kumaşın yumuşaklığı da aynı oranda artıyor. Tel dokuma sayısı düşükse ürün çok daha tok bir dokuya sahip oluyor. Yataş Bedding, yumuşaklık ve tutum dengesini yakalayabilmek için 59 ile 82 tel dokuma sıklığı kalitesini setlerinde tercih ediyor.

 

Yatağınızla Uyumluluk


 

Tıpkı tek kişilik, çift kişilik ve çift kişilik XL yatak çeşitlerinde olduğu gibi, nevresim takımları da yataklara uyumlu olacak şekilde farklı ebat alternatifleriyle beğeniye sunuluyor. Tek kişilik nevresim takımı çeşitleri; çoğunlukla standart 160x220 cm nevresim, 180x240 cm çarşaf ve 50x70 cm yastık ölçülerinde üretiliyor. Çift kişilik nevresim takımı modellerindeyse standart ve XL olmak üzere iki farklı alternatif bulunuyor. Her iki modelde de standart yastık ölçülerinde 2 adet yastık bulunurken standart takımda 200x220 cm olan nevresim XL takımda 240x220 cm, standart takımda 240x220 cm olan çarşaf XL takımda 240x260 oluyor. 

 

Yataş Bedding, seçtiğiniz takımın yatağınızla uyumunu kaybetmemesi için ranforce özellikli set alternatiflerine de koleksiyonunda yer veriyor. Dokuma sıklığı ve pamuk yoğunluğu özenle hesaplanan modeller, uzun kullanım ömrünün keyfini çıkarmanızı sağlıyor. 

 

Özgün Desenleri ve Cıvıl Cıvıl Renkleriyle Öne Çıkan Nevresim Modelleri


 

Sevdiğiniz ve yatak odasıyla uyumlu renklerden üretilen modeller kullanım keyfini en üst seviyeye taşıyor. Dingin bir atmosfer için mavi tonlarının yoğun olarak kullanıldığı tasarımlara yönelebilir, pastel pembe tonlarıyla romantik bir hava yakalayabilir, yeşilin tazeleyici tonlarını barındıran modellerle yenilenebilir ya da toprak tonlarının harmanlandığı modellerle yatak odanıza denge katabilirsiniz. 

Yataş Bedding, farklı beğenilere hitap edebilmek için yatak ürünleri koleksiyonunda çiçekten minimal modern desenlere kadar farklı motiflere yer veriyor. Bir ya da birkaç rengin karışımı olan tasarımların yanı sıra renk cümbüşü sunan takımlar tasarlayan Yataş Bedding, trendleri yakından takip ederek özgün ve zamansız nevresim takımlarıyla kullanıcılarını buluşturuyor. 

 

Yataş nevresim takımı tek kişilik alternatifler arasında çocukların ve gençlerin keyifle kullanabilecekleri özel tasarımlar da bulunuyor. Çift kişilik alternatiflerin önemli bir çoğunluğu standart ve XL seçeneklerle üretiliyor. Aradığınız nevresim takımı çift kişilik de tek kişilik olsa da, beğenilerinize ve rahatınıza hitap eden onlarca model Yataş Bedding'te! Siz de hemen Yataş Bedding'in renkli koleksiyonuna göz atın, uzun ömürlü ve kullanışlı ev tekstil ürünlerine sahip olmanın avantajını yakalayın.