Modern City Bahçelievler'de "0.99" Faiz Fırsatı


Modern City Bahçelievler'de

 

Bahçelievler’de Çobançeşme metro durağına 400 metre mesafede yaşama geçirilen 105 konut ve 5 ticari ünitelik Modern City Bahçelievler Projesi, 629 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 5 yıl yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışlara devam ediyor. 

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi'nde Alp İnşaat ve Modacity tarafından yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler Projesi, 5 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Aile konseptine uygun normal kat 2+1, 3+1, 4+1, bahçe teraslı 2+1, 3+1, 4+1 ve kat teraslı 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Modern City Bahçelievler Projesi, modern ve ferah bir yaşamın kapılarını açıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 104 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Modern City Bahçelievler Fiyatları

Modern City Bahçelievler fiyatları ise 629 bin TL’den başlayan fiyatlarla, hemen tapu teslim avantajıyla yeni sakinlerini bekliyor. Projede yüzde 35 peşin, geri kalanı 36 ay faizsiz vade imkanı da sunuluyor. Farklı konut tipi ve özelliğine göre değişiklik gösteren fiyatlarla konut sahibi olmak isteyenlere 5 yıl yüzde 0.99 faiz oranıyla banka kredisi imkanı da sunuluyor. Peşin ödemelerde de yüzde 8 indirimin sunulduğu proje, aynı zamanda firma bünyesinde özel ödeme imkanları da tanıyor.

Modern City Bahçelievler Sosyal Donatı Alanları

Konut teslimlerinin 2019 yılının Ağustos ayında yapılması öngörülen Modern City Bahçelievler Projesi’nde yer alan sosyal donatı alanları ise şu şekilde:

Her daireye özel kapalı otopark alanı

7/24 profesyonel güvenlik hizmeti

Kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı

Elektrik kesintilerinde jeneratör desteği

Yüksek hacimli su deposu

Radye Jeneral temel sistemi

Görüntülü interkom sistemi

Kapalı devre güvenlik kamerası

Yangın ve duman alarmı

Lobi

Resepsiyon

Sauna

Fin Hamamı

Kapalı Yüzme Havuzu

Fitness Salonu

Çok Amaçlı Spor Sahası

Büyük Bir Kısmı Yeşil Alandan Oluşan Peyzaj

Çocuk Oyun Alanları

Kamelyalar

Hobi Odası

Seyir Terası

Çok Amaçlı Toplantı Salonu

Modern City Bahçelievler Nerede?

Modern City Bahçelievler, E-5, TEM ve Kuzey Otoyolu bağlantı yollarına yakınlığı, metro ve metrobüs ile ulaşım kolaylığı ve merkezi konumuyla dikkat çekiyor. 

Üniversiteler, iş ve alışveriş merkezleri, oteller, rezidans ve lüks konutlarla birlikte değeri her geçen gün artarak İstanbul’un en önemli gelişim merkezlerinden biri olan Bahçelievler’de, şu anda faaliyette olan Atatürk Havalimanı’na 3 km. mesafede, ayrıca yeni açılacak 3. Havalimanı’na ulaşım hizmeti verecek olan Halkalı – Kirazlı ile İkitelli – Ataköy metro hatlarına ise 400 metre uzaklıkta.

Proje çevresinde AVM, özel hastaneler ve devlet hastanelerinin yanı sıra S. Zaim, Arel, Altınbaş, Kültür ve Aydın Üniversitelerine, İSTOÇ, MASKO, İkitelli OSB, Kuyumcukent, CNR Expo ve Dünya Ticaret Merkezi ve İhracatçılar Birliği gibi büyük iş ve ticaret merkezlerine de komşu durumda.