GRED Türkiye Gayrimenkul SohbetleriLondra’daki “Star & Garter” ile Devam Ediyor


GRED Türkiye Gayrimenkul SohbetleriLondra’daki “Star & Garter” ile Devam Ediyor


Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk GirişimiGRED (Global Real Estate Development), 10 – 14 Haziran tarihleri arasında Bebek’teki ofisinde Londra’daki gayrimenkul fırsatlarını ve Star & Garter projesinin detaylarını aktaracağı sohbet toplantılarının ikincisine ev sahipliği yapacak. 

Dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği yaparak The Global Showcase (Global Vitrin) adlı inovatif projesini hayata geçiren Türk girişimi GRED, 10 – 14 Haziran tarihleri arasında Bebek’teki ofisinde Gayrimenkul Sohbetleri’nin ikincisini düzenleyecek.

İkincisi gerçekleştirilecek GRED Bebek Gayrimenkul Sohbetleri’nin konusu Londra’daki gayrimenkul piyasası ve Mayıs ayında Türk yatırımcılara tanıtılan Londra’daki Star & Garter projesi olacak. Toplantılarda ayrıca urbanLAB Londra Konferansı’nda tanıtılan diğer projelere dair özel sunumlar da paylaşılacak. 

Star & Garter’dan Ev Sahibi Olmak, Keira Knightley veya Paul Mc Cartney gibi Ünlülere Komşu Olmak Demek”

GRED Kurucusu ve CEO’su Meltem Türkerson derece niş projelere ev sahipliği yapan Londra’da özellikle Brexit süreciyle gayrimenkul yatırımının çok cazip bir seviyeye geldiğinin altını çizerek şunları dile getirdi: 

“Knight Frank ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde dünyanın dört bir yanındaki Knight Frank ofislerine erişim sağlıyor, seçkin projelerden yatırım imkânı sunuyoruz. Yatırım açısından fırsatlardan biri de Londra… Londra, son dönemde Brexit süreci dolayısıyla yatırım fırsatlarının arttığı bir lokasyon haline geldi. Özellikle poundda yaşanan değer kaybı, yatırımcıların rotasını Londra’ya çevirdi. urbanLAB Londra’da da tanıttığımız üzere kökleri King Edward III’e kadar giden bir mülkün restorasyon projesi Star & Garter, dünyaca ünlü iş ve sanat isimlerin ev sahibi olduğu bir proje… Dünyaca ünlü iş ve sanat isimlerin ev sahibi olduğu bir projedir, projenin girişinde sizi Turner’in Thames tablosu karşılar, ayrıca dünyada Harrods’ıkonsiyerj hizmeti verilen nadir projelerden biridir. Projenin yer aldığı Richmond bölgesi, aralarında Keira Knightley, Paul Mc Cartney gibi ünlüleri yer aldığı isimlere ev sahipliği yapıyor. Star & Garter projesinin maketi, yaz mevsimi boyunca GRED Bebek Konsept Store’da görülebilecek.