İnsay Yapı’dan bir ilk daha: Yatırımcılar “Takas Kampanyası” ile eskisini getirip yenisini alacak!


İnsay Yapı’dan bir ilk daha: Yatırımcılar “Takas Kampanyası” ile eskisini getirip yenisini alacak!


Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markası İnsay Yapı'Ondörtüç Pendik' projesinde uyguladığı Takas Kampanyası aracılığıyla, yatırımcılarıayrıcalıklı bir fırsatla buluşturuyor. Kampanya ile, yatırımcılar eski dairelerini getiripprojeden yepyeni bir daire sahibi olabiliyorYatırımcıların mevcut daireleri, projeden istedikleri dairelerle takas yapılıyor. 

 

 

İmzasını attığı kampanyalarla yatırımcıların konut sahibi olmalarını kolaylaştıran İnsay Yapı, Pendik’te hızla yükselen 'Ondörtüç Pendik' projesinde, benzersiz bir kampanya başlattı. Ciddi bir taleple karşılaşan Takas Kampanyası ile yatırımcılar, eski dairelerini getirip, ayrıcalıklı bir yaşam alanının kapılarını aralayan yepyeni bir daireye kavuşuyor. Dairelerin ve tapuların sözleşme imzalandığı anda teslim edildiği projenin sunduğu kampanyadan faydalanmak için, takas edilecek dairenin iskanlı olma şartı aranıyor. Yapılan ekspertiz çalışmasıyla dairenin bedeli belirleniyor. Düşük bedelli daireler için kalan tutar, 48, 60 ve 72 ay süreyle vadelendirilebiliyor.

 

 

İhsan Çulhalık:

Yatırımcılarımız kolaylıkla ev sahibi oluyor”

İnsay Yapı olarak sektöre yenilikçi bir bakış açısı kazandırma misyonuyla hareket ederek,yatırımcıların kolaylıkla ev sahibi olmayı sağlamak için farklı kampanyalara imza attıklarını kaydeden İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Yatırımcılarımızı finansal açıdan zorlamayan farklı kampanyalarla, onlarla kurduğumuz dostluğumuzu pekiştirmeyi başardık. Hayata geçirdiğimiz Takas Kampanyası bunun en güzel örneği!” dedi. Kampanya aracılığıyla projemizden daire satın almak isteyen ancak finansal nedenlerden ötürü satın alma girişimi gösteremeyen yatırımcılarımızı destekliyoruz. Bu sayede yatırımcılar, hem daire satışının yorucu işlemleriyle uğraşmıyor hem de kazançlı ve ayrıcalıklı yaşam alanının parçası olan bir daireye sahip olabiliyorlar.” diye belirtti.

 

 

Kampanya, projedeki tüm daireler için geçerli

Takas Kampanyası’nın projedeki tüm daireler için geçerli olduğunu ifade eden Çulhalıkkampanyanın detaylarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

Kampanyamızda tek şartımız takas edilecek dairenin iskanlı olması… Kampanyamızda süreç, şu şekilde ilerliyor: Yatırımcılarımızın daireleri için önce ekspertiz raporu çıkarıyoruz. Yatırımcılarımızın daireleri ile projedeki dairemiz arasında fiyat farkı varsa, kalan tutar için farklı vadelendirme seçenekleri sunuyoruz. Yatırımcılarımız, kalan tutarı 48, 60 ve 72 ayvadeli olarak ödeyebiliyor.”

 

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

'Ondörtüç Pendik' projesi 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik'; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunduğu ve her daireye depo alanının tahsis edildiği projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini tamamlıyor. Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Projedeki dairelerin fiyatları, 285 bin TL- 658 bin TL arasında değişiyor. 

Teknokent’e komşu…

Şeyhli metro istasyonu, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.

 

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

Projedört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.