Axis Kağıthane’de çocuklar yaza ‘çılgın’ başlıyor


Axis Kağıthane’de çocuklar yaza ‘çılgın’ başlıyor



Axis Kağıthane AVM, ‘Çılgın Parkur’ etkinliğiyle çocukları keyifli bir yaz tatiline hazırlıyor. 15 -23 Haziran tarihlerinde 6 -14 yaş arası çocuklar için ücretsiz yapılacak etkinlik rezervasyonla sınırlı olacak. Mayıs ayında başlayan kitap fuarı ise ay sonuna kadar tüm kitapseverlerin ziyaretine açık olacak.


Cendere yolu üzerindeki merkezi konumuyla Axis Kağıthane AVM, çocukların doyasıya eğlenecekleri, eğlenirken zamanı doğru kullanarak yarışacakları keyifli bir karne tatili armağan ediyor. 


15 Haziran’da başlayacak ve 23 Haziran tarihine kadar devam edecek ‘Çılgın Parkur’da, çocukların denge ve hareket sisteminin gelişmesine katkı sağlayacak denge tahtası, rakiplere ve zamana karşı mücadeleyi öğretecek lastik koşu engeli, tırmanma duvarı, çember atma engeli gibi birçok farklı etaptan oluşan parkurlar yer alıyor. 6 -14 yaş arası çocukların katılımına uygun olan etkinlik saat 13.00 – 20.00 arasında Axis Kağıthane AVM’nin eksi 1’inci katında gerçekleşecek. Katılımın ücretsiz olduğu ‘Çılgın Parkur’da rezervasyon etkinlik alanında yapılacak ve tüm çocuklar yaza keyifle merhaba diyecek.


Mayıs ayında başlayan ve uygun fiyatlarla kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği kitap fuarı da ay sonuna kadar devam edecek.