İstMarina AVM, bu hafta sonu Masallar Diyarına Yolculuk Yapacak


İstMarina AVM, bu hafta sonu Masallar Diyarına Yolculuk Yapacak



Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde eğlence devam ediyor. Sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunan İstMarina AVM bu hafta sonu yine birbirinden eğlenceli etkinlikleri minik ziyaretçileriyle buluşturuyor. 


İstMarina Çocuk Kulübü bu hafta birbirinden eğlenceli oyunlara ev sahipliği yapacak. Etkinlikler kapsamında gerçekleşecek tiyatro gösterileri ile çocuklar, 22 Haziran Cumartesi ve 23 Haziran Pazar günü sevilen kahramanlar eşliğinde keyifli bir masal yolculuğuna çıkacak. 


22 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ çocuk tiyatrosu İstMarina AVM’de çocuklarla bir araya gelecek. Sahne gösterileriyle renklenecek oyunda, Kırmızı Başlıklı Kız’ın kötü kalpli kurtla yaşadığı maceralar minik ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 


23 Haziran Pazar günü gerçekleşecek ‘Korsan Adası’ tiyatrosunda ise çocuklar, korsan gemisi, hazine sandığı ve korsanlara dair şaşırtıcı bilgiler edinirken, korsanların aksiyonlu dünyasına tanıklık edecekler.


2 gün boyunca 15:00 – 16:00 olmak üzere 2 seans gerçekleşecek oyunlars tüm çocukların ücretsiz katılımıyla gerçekleşecek.