MESA 50. Yıl Batı Anadolu Rallisi 29 Haziran’da Başlıyor


MESA 50. Yıl Batı Anadolu Rallisi 29 Haziran’da Başlıyor

MESA 50. Yıl Batı Anadolu Rallisi 29 Haziran’da Başlıyor

 

Klasik Otomobil Kulübü’nün 22’ncisini düzenleyeceği Tarihi Batı Anadolu Rallisi bu yıl, gayrimenkul sektöründe 50. yaşını kutlayan ve ödünsüz kalite anlayışı ve nitelikli yaşam alanlarıyla bir yaşam markası haline gelen MESA’nın ana sponsorluğunda “MESA 50.YIL BATI ANADOLU RALLİSİ” ismiyle 29-30 Haziran tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşecek.

 

Klasik otomobil tutkunlarını bir araya getiren MESA 50.YIL BATI ANADOLU RALLİSİ”  29 Haziran Cumartesi sabah Hapimag Sea Garden Resort’ de başlayacak ve 2 gün boyunca Bodrum’da 300 km’lik bir parkurda gerçekleşecek. 80 klasiğin katılacağı bu keyifli yarışın finişi ise Bodrum’un en özel koylarından biri olan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesinin sahilinde verilecek. Ralliciler günün yorgunluğunu,bulunduğu doğal coğrafya ile sınır gözetmeksizin bütünleşen MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesinin denizinde atacakRalliye özel verilen beach partide birbirinden enfes lezzetler ve müzikler ile ralliciler, rt mevsim farklı güzellikteki doğasında konforun tasarıma dönüştüğü MESA BODRUM DEMİRBÜKÜprojesi ile tanışma fırsatı yakalayacak

 

Bodrum Yollarında Klasiklerin Görsel Şöleni

Klasik otomobillerin görsel şöleni Bodrum yollarında nostalji rüzgarları estirecek. Ralliye aralarında otomotiv sektörünün önde gelen isimleri, klasik otomobil sahipleri ve koleksiyonerleri, müze sahipleri, sanatçılar ve iş dünyasından isimlerin bulunduğu Klasik Otomobil Kulübü’nün üyeleri birbirinden özel otomobilleriyle katılacak. 

Birbirinden farklı etkinliklerle 50. Yılını kutlayan MESA, rallinin finiş noktası olarak belirlenen ve imza projelerinden biri olan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesinde ralli kapsamında klasik otomobil severleri ağırlayacak. Sadece tasarımıyla değil, sağladığı hizmetler ile de farkını bir kez daha ortaya koyan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

İki gün sürecek ralli pazar akşamı gerçekleştirilen gala gecesi ve ödül töreni ile sona erecek.

 

Bodrum’un En Özel Koyu Demirbükü

Geceye ve gündüze ayrı ayrı renklerini veren bu koyda, Bodrum’da tercihini MESA markasından yana kullananlar deniz kokusuyla uyanıp yeşile doyabilecek. Mimari tüm detayların doğayla buluştuğu kusursuz uyuma sahip MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesi 3 farklı villa tipi, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle 6 farklı rezidans ünitesinden oluşuyor. 2+1den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde50 villa ve butik bir oteli bulunan projenin dairelerinin büyüklükleri 118 ile 520 metrekare arasında değişiyor. 

 

Bodrum’da 15.800 metrekare kumsal sahili olan tek proje olan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜnde 600 metrekarelik sahil lokantası, sahil barı, çocuk oyun alanı bulunuyor. Sahilde ayrıca güneşlenmek için 1, geçici olarak yat yanaşması için 1 olmak üzere 2 iskele bulunuyor. Proje için ayrıca biri sahilde diğeri sosyal merkezde olmak üzere 2 ayrı havuz bulunuyor. 228 m2 olan sahil havuzu denize çok yakın bir mesafede konumlandırılırken havuzun tasarımında hem form hem de malzeme seçiminde doğal ortam özellikleri gözetildi. Özgün ve özenli tasarım detayları ile Mesa Bodrum sahil havuzu, doğanın içinde bir havuz deneyimi sunuyor. Farklı kotların yarattığı havuz terasları çevresinde bulunan zeytin, sakız ve kızıl çam ağaçları ile kişiye özel yaratılan mikro klima içinde ister güneş ister ağaç gölgeleri altında dinlenirken doğa ile bütünleşmek MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ farkı ile mümkün hale geliyor.

 

Tüm Doğallığıyla Hayalinizdeki Yaşam Dört Mevsim Maksimum Konforla 

Mavinin, yeşilin, denizin ve ormanın dinginliğini tüm yıl boyunca MESA farkı ile yaşamanın mümkün olabileceği BODRUM DEMİRBÜKÜ projesi ile MESA, kalitesine özgü lüks standartlarını bir üst seviyeye taşıyor. Ulaşılabilecek en yüksek konfor ile teknoloji, kalite, hacim, yaşam ve sosyal olanaklar Mesa kalitesiyle sunuluyor. Proje ayrıca biri kumsal bölgesinde diğeri sosyal merkezde olmak üzere 2 açık yüzme havuzu ve projeye özel restoranının yanı sıra 2,5 kilometrelik koşu ve yürüyüş parkuruna sahip. Sporlarını bir eğitmen eşliğinde yapmayı tercih edecek MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ sakinleri proje kapsamında personal trainer hizmetinden de yararlanabilecek.

 

 

MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ ile Bodrum’un Merkezinde Akustik Bir Yaşam 

Bodrum Merkez’e 10 dk , Torba’ya 3 dk , Göltürkbükü’ne 8 dk ve Yalıkavak’a 15 dk mesafede yer alan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ Milas-Bodrum Havaalanına ise sadece 35 dakika uzaklıkta ve Bodrum’un en büyük marinaları olan Yalıkavak Marina 13 deniz mili, D-Marin Turgutreis 19 deniz miliMilta Bodrum Marina 30 deniz mili uzaklıkta  bulunuyor.