FuzulEv’den Erken Teslim Kampanyası!


FuzulEv’den Erken Teslim Kampanyası!

Kurulduğu günden bu yana sabit ve dar gelirli ailelerin ev hayalini gerçeğe dönüştüren FuzulEv, teslimatları erkene çekerek yine çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı. FuzulEv başlattığı yeni kampanyada ev teslimlerinin Türkiye’de bugüne kadar yapılacak en erken teslimler olduğunu duyurdu. Sınırlı kontenjana sahip kampanya 31 Temmuz’da sona erecek. 


Faizsiz ev ve araç sahibi olmak isteyenlerin ilk adresi olan FuzulEv, cazip kampanyaları ile insanların barınma ihtiyacını faizsiz yöntemlerle karşılamak, ülke ekonomisine katma değer sağlamak için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bugüne kadar on binlerce aileyi ev sahibi yapan FuzulEv, sektörde bir ilke imza atarak erken teslim kampanyası ile müşterilerinin ev hayalini gerçekleştirmedeki kararlılığını bir kez daha gösterdi.


Yüksek konut fiyatları ve artan kredi faiz oranları dar gelirli vatandaşların küçük birikimlerle ev sahibi olma umudunu azaltırken FuzulEv başlattığı yeni kampanya ile küçük birikimlerle kısa zamanda ev sahibi olmaya imkan sağlıyor. Erken teslim kampanyası ile yüzleri güldüren şirket, teslimatları 12 ay ile 36 ay arasında yaparak uzun süre beklemeden daha erken ev sahibi olabilmenin yolunu açtı. 


Ev sahibi olabilmek için uzun yıllar bekleme dönemi artık bitti!

İnsanların ev sahibi olabilmeleri için yeni yöntemler geliştirdiklerine dikkat çeken FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “FuzulEv olarak 27 yılı aşan tecrübemizle, müşteri odaklı hizmet anlayışımızı ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dayanışma ve güvene dayalı FPK sistemiyle dar gelirli ailelere hitap eden proje ve organizasyonları hayata geçiyoruz. Vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçlarından biri olan barınma sorununa çözüm sunuyoruz. Kurucusu olduğumuz sistemle bugüne kadar on binlerce ailenin sevincine ortak olduk. Ev sahibi olabilmek için artık uzun yıllar bekleme dönemi bitti. Temmuz ayı sonuna kadar devam edecek erken teslim kampanyamızla insanların ev hayalini gerçeğe dönüştürebileceğiz’’ dedi.


FuzulEv sistemi ile nasıl ev sahibi olunur?

Ev almak isteyen kişiler, 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160, 240 kişilik gruplar halinde bir araya getiriyoruz. Ev sahibi olacak kişi ise her ay noter huzurunda yapılan çekilişlerle belirleniyor. FuzulEv’i tercih edenler, “Çekilişli Kira Destekli Sistem”, “Vade Ortası Sistem”, “Peşinatlı Erken Teslim Sistemi”, “Ara Ödemeli Sistem” gibi ödeme koşullarından yararlanabiliyor. Evlerin tapulu olması şartı ile sisteme dahil olanlar Türkiye’nin herhangi bir şehrinde kolayca ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor.