Birevim Araba Hakkında Bilgi


Birevim Araba Hakkında Bilgi

Birevim Araba Hakkında Bilgi

 

Birevim, ülkemizde ev, araba, arsa gibi gayrimenkullerin şartlara uygun bir şekilde alınmasını sağlar. Ev sahibi veya araba sahibi olmak isteyenler birevim’in kendine ait uyguladığı tasarruf yöntemini kullanarak almak istedikleri şeyi faiz, bade farkı ödemeden kira öder gibi ödemesidir. Türkiyenin herhangi bir yerinden beğendiğiniz evi uygun şartlarla alabilirsiniz. Bu yöntemler düşük geliri olan birçok insan ev sahibi olmuştur.

 

Birevim de ev sahibi olmak isteyenler için belli bir ödeme kolaylığı sağlanır. Bu ödeme sistemine göre kişi bütçesini belirler. Taksit sayısını ve kaç taksit ödemek istediğini kendisi belirler. Birevim yöntemiyle sadece ev değil, aynı zamanda araba sahibi de olmanız mümkün. Birevim araba sayesinde beğendiğiniz arabaya sahip olabilirsiniz. Birarabam yöntemi sayesinde ev alır gibi düşük taksitlerle araba sahibi olmamız mümkün. 

 

Birevim araba Nasıl Alınır?

 

Birevim araba sayesinde vade farkı, faiz gibi durumlarla karşılaşmazsınız. Birevim de bulunan 20, 40, 80, 120, 360 kişilik programlara dahil olarak aylık ödemek istediğiniz tutarı da kendiniz belirliyorsunuz. Birarabam da herhangi bir peşinat verme zorunluluğunuz da bulunmaz. Ancak peşinat vererek ödeme yapmak isterseniz de peşinatlı sistemi tercih edebilirsiniz. Bu durum size arabanızı daha kısa sürede teslim almayı, borcunuzun kısa sürede bitmesini sağlar. Taksit ödemeleri ise bu uygulamaya karar verip başvuruda bulunduğunuz an itibari ile başlar. Seçtiğiniz tasarruf yöntemiyle belirlediğiniz ödeme planı belirlenir. Belli bir süre sonra da arabanın teslimi yapılır. 

 

Ne Kadarlık Bir Araba Alınabilir?

 

Birevim’in alt markası olan birarabam da araba sahibi olmak isteyenlere tasarruflu faizsiz bir şekilde araba sahibi olma imkanları sunulur. Sıra tespitli tasarruf yöntemiyle müşterinin almak istediği arabanın teslim tarihi noter huzurunda gerçekleşir. Serbest planlı yöntem de ise herhangi bir sıra işlemi olmadan müşterilere direkt olarak verilir. Sizin için ilk önemli olan arabanızı seçmek olacaktır. Daha sonra bütçenize uygun olarak araba seçmektir. Daha sonra tasarruf yöntemlerinden birini seçerek ödeme planı oluşturmak. Bu yöntemlerin hepsini belirledikten sonra birevim’in sunmuş olduğu şartlar da kısa sürede araba sahibi olmuş olursunuz.