Ev Almanın En Kolay Yolu


Ev Almanın En Kolay Yolu


Barınma ihtiyacı dünya üzerinde ki her insanın hatta her canlının temel ihtiyaçlarından birisidir. Çoğu memur veya emekli bir ev almanın hayalini kurmaktadırlar. Bu hayal bundan yaklaşık 30 yıl önce gerçekleştirilmesi çok güç bir hayaldi. Bankalar ve özel şirketler vatandaşına çok fazla güvenemiyor kredi açamıyorlardı. Bu sebeple kendi parasını biriktirmek sureti ile ev almaktan başka bir çare kalmamıştı. Buda hem para biriktirme hem de ev kirası ödemek anlamına gelmekte olduğu için çok mümkün olabilen bir hedef değildi. Bu hedefe ulaşabilenlerde mesleğinin sonunda yada emekli olduklarında ulaşmakta idiler.

Ekonomik düzeyin gelişmesi ile bankalar vatandaşlara güven durumu yükseldi ve kredi vermeye başladılar. Devlet tarafından konut kredilerine destek sağlanmaya başlayınca insanlar uzun vadede planladıkları ev hayalini daha önceden gerçekleştirebildiler. Bankalar ile birlikte bazı özel kuruluşlar da farklı kampanyalar ile ev sahibi olmanın yolunu açtılar. Bunların öncüsü Eminevim firmasıdır. Forum sitelerinden firma ile ilgili Eminevimyorumları diye aratarak kullanıcı yorumları takip edile bilir.

Eminevim Uygun mu?

Bayanların yapmış oldukları günlerden esinlenerek kurulmuş olan Eminevim sistemi faydalı mıdır? Bu sistemin fayda ve zararlarını daha önceden bu sistemi kullanmış kişilerin oluşturdukları eminevim yorumları kısmından ulaşmak mümkündür. 

Bunların yanında eminevim ile ilgili bir sıkıntının yaşanması durumunda da eminevimşikâyet platformundan dile getirilebilir. Daha önceki tecrübeler neticesinde olumsuzluklar yaşamış, ya da kısa süreli sorunlarını dile getirmek isteyen kullanıcılar eminevim şikayet adı altında bilgi ve tecrübelerini paylaşmaktadırlar.

Eminevim Çalışma Sistemi Nedir?

Eminevim çalışma istemi aynı vadede ödeme yapabilecek eşit miktarda ihtiyacı bulunan kişileri bir araya getirerek aldıkları aylık ücretler ile üyelerin her birini bir ay konut sahibi yapmak üzere oluşturdukları organizasyondur. Örneğin 40 üyesi olan bir gurup içerisinde her üye çekiliş ile bir kişi ev sahibi olmaktadır. Burada biraz da şans önemlidir. Eminevimyorumları takip edildiğinde en çok son aylara kalan şansız müşteriler tarafından Eminevimşikayet söz konusu olmaktadır.

Faiz uygulanmayan sadece organizasyon ücreti bulunan güzel bir sistemdir