Kolayevim ile ev alma yöntemleri nelerdir?


Kolayevim ile ev alma yöntemleri nelerdir?


Hepimiz biliyoruz, ev sahibi olmak tasarruf ve çaba gerektirir.  Bunun içinde ekonomimizi iyi planlamak ve mümkünse uzman kişilere danışarak yola çıkmak gerekir.  

Kolayevim hem avantajlı kaygılanmadan ev sahibi olmanıza yardımcı olur.  Uzman danışmanları siz onlara aylık ekonominizi sunduğunuzda yardımcı olacaktır.  Bir ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikle tasarruf ile başlamalısınız.  Tasarruf etmeyi bilmiyorsanız bunu öğrenebilirsiniz.  

Kolayevim ile tasarruflarınızı değerlendirerek taksitle ev sahibi olabilirsiniz.  Ancak öncelikle size tasarruf yapabilmeniz için sizi destekleyecek birkaç başlık sunmak istiyoruz;  

Harcamalarınızı kayıt ederek başlayın,

Bütçe Planlamasına hazır olun, ikinci aşamada bunu yapın,

Para tasarrufu planlayın,

Hedef Belirleyin,

Ve tasarrufunuz kısa vadeli mi uzun vadeli mi olacak değerlendirin.  Çünkü tasarrufunuz bu tercihinize göre de değişecektir.  

Tasarruf tek başınıza yapabileceğiniz bir şey değildir.  Aileniz ile toplanın ve konuşun uygun tasarruf ile kolaylıkla ev sahibi olabilirsiniz.  

Kolayevim ile ev alma yöntemleri nelerdir? 

Kolayevim ile ev alma banka kredileri ve faizleri düşünüldüğünde en avantajlı seçeneklerden biridir. Erkesin kesesine uygun seçenekleri değerlendirmek için dilerseniz öncelikle müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.  Bu şekilde size en uygun şubeyi öğrenerek bu şubede birebir şartlarınızı ortaya koyarak size en uygun seçeneği tercih edebilirsiniz.  Aklınıza takılan soruları da yanıtlamış olacaksınız.  

Kolayevim ile ev alma yöntemleri hakkında müşteri ilişkileri yâda yatırım uzmanları sizleri bilgilendirebilmektedir.  Yâda internet sitelerini de ziyaret edebilirsiniz.  

Sıra Tespitli Ev Alma

Serbest Planlı Tasarruf 

Konut Değer Endeksli Tasarruflu

Almak istediğiniz eve karar verin, aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarını belirleyin. Peşinat ödeyecek misiniz yoksa peşinatsız seçenekleri mi değerlendireceksiniz?  Hangisini tercih edersiniz?  Sonrasında danışmamanız ile size en uygun sistemde bir sözleşme imzalayarak sisteme dâhil olabilirsiniz.  

Kolayevim İle Peşinatsız, Faiz ödemeden, Hızlı, kolay ve ekonomik şekilde evinize kavuşabilirsiniz.  Aslında bu sistem özellikle İslam ülkelerinde yıllardır kullanılan bir sistemdir.  Ülkemize ise 1990 yılı itibarı gelmiştir.  Kolayevim en uygun ekonomik şartlar ile ev sahibi olmanıza olanak sağlayan bir mülk edindirme sistemidir. .