Birevim ile Ev Alırken Sıkıntıya Girmeyin!



Ev alma sistemi olan Birevim, Türkiye şartlarında alt ve orta ekonomik düzeye sahip bireylere hitap etmektedir. En uygun fiyatlarla gayrimenkul sahibi olmayı hedefleyenlerin tercih edebilecekleri sistem olan Birevim, yalnız ev değil, arsa gibi farklı gayrimenkul türlerinin de satışını sağlamaktadır. Türkiye’nin 81 ilinden başvuru kabul eden sistem, avantajlı yapısı ile tercih sebebidir. Faizsiz, uygun fiyatlı ve hızlı teslimat yapma garantisi ile verilecek gayrimenkul, özellikle kiracıların yüzünü güldürmektedir. Ödeme seçenekleri, kiracıların belirleyecekleri miktarlarda olmaktadır. Vadeleri ve peşinatları yine müşteri belirlerken, sistem herhangi bir faiz ya da vade farkı talep etmez. 

Yalnız kiracılara değil, genel anlamda ekonomiye de etkisi büyük olan proje, şu şekilde işlemektedir: Birevim firması, kiracılara 2 çeşit ödeme seçeneği sunmaktadır. İlki Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemidir. Sıra endeksli tasarrufta, dahilolacağınız gruptaki kişi sayısı ile bağlantılı olarak ücret ödemesi yaparsınız ve sıra beklemeniz gerekir. Konut Değerli Tasarruf Yönteminde ise almak istediğiniz konutun ücretini ödeyip kura ile ev sahibi olursunuz. 

Peşinatsız Da Ev Sahibi Olabilirsiniz!

Birevim nedir sorusu, ev sahibi olmak isteyenler, arsa bakanlar ya da iş yerlerinde kiralardan sıkılanlar arasında oldukça fazla sorulmaktadır. Taksitlendirme seçeneklerinin müşteri tarafından belirlendiği bu sistemde, herhangi bir peşinat zorunluluğu bulunmayan sistemler bulunması, şirketin hızlı bir şekilde duyulmasına neden olmuştur. 

Sistemde evin teslimini yalnız kullanılan sistem değil, ödeme biçimi de belirler. Evin ya da seçilecek gayrimenkulün teslimi, ödemenin tamamen bitişinden önce, ancak taksitlerin bir kısmı ödendikten sonra yapılır. Ne kadarlık bir ödemeden sonra teslimatın yapılacağı, kişiye özel ödeme planı doğrultusunda kararlaştırılmaktadır. Bunun yanında ev için herhangi bir fark ödenmemektedir. Evin yalnızca kendi ücreti ödenir, bu sayede ek bir masrafa ihtiyaç kalmaz. Bunun haricinde katılımcılar, evin tesliminden önce ve sonra katılım bedeli öder. Bu katılım bedeli tek parça halinde de ödenebilmektedir. Evin gerçek fiyatı+ katılım bedeli haricinde herhangi bir komisyon ya da fark alınmaz. Bu açıklamalardan sonra Birevim nedirsorusunun yanıtı da verilmiş olur.