Peşinatsız Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde


Peşinatsız Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde


Peşinatsız ev kampanyaları konusunda; en fazla tercih edilen şirketlerden biri de Emin Evim’dir. Ayrıca kira destekli sistem kapsamında ev almak isteyen ve kirada oturan kişiler de Emin Evim’in çeşitli avantajlarından yararlanabilmektedir. Herhangi bir bankadan konut kredisi almak yerine; Emin Evim’in tercih ediliyor olmasının en önemli nedeni, kişilerin aldıkları nakit desteğinin geri ödemesinde herhangi bir faiz ödemiyor olmalarıdır. Çünkü alınan krediye faiz ödendiği takdirde; seçilen vade seçeneğine göre değişmekle birlikte, kişi neredeyse aldığı paranın iki katı kadarını geri ödemek durumunda kalmaktadır. Dolayısı ile Emin Evim bütçe dostu bir sistemdir.

Emin Evim’in Avantajları Nelerdir?

Emin Evim’in avantajları şunlardır:

• Emin Evim; peşinatsız ev sahibi olmak isteyen kişilere, herhangi bir peşinat ödemeden ev sahibi olabilmeyi vaat etmektedir.
• Emin Evim; sistemine dahil olup, nakit desteği alan kişilere herhangi bir faiz uygulaması yapmamaktadır.
• Kişilerin satın almak istedikleri evi kısa sürede satın alabilmelerine imkan sağlamaktadır. Noter huzurunda yapılan sıra tespitine göre; kişinin bir ay içerisinde bile ev sahibi olabilme ihtimali vardır.
• Kişinin kendi bütçesine göre istediği ödeme planını oluşturabilme imkanı vardır.
• Emin Evim’in 100’ü aşkın şubesi bulunmaktadır. Dolayısı ile peşinatsız ev sahibi olmak isteyen kişilerin herhangi bir problem yaşadıklarında hem internet sitesi üzerinden hem de şubeleri üzerinden iletişim kurabilmeleri kolaydır.

Emin Evim İle Ev Almak

Emin Evim peşinatsız ev kampanyaları olan bir sistemdir. Genellikle Emin Evim müşterileri; el birliği sistemi yöntemi ile ev sahibi olmaktadır. Bu yöntem ile ev sahibi olabilmek için ise süreç şu şekildedir:

• Öncelikle kişinin 200 aya varan vade seçeneği bulunmaktadır ve buna göre bütçesine uygun olan tasarruf programına dahil olması gereklidir.
• Çekilişli sistemi seçmesi durumunda; noter huzurunda bir çekiliş yapılmaktadır ve kişi ödeme yapacağı ayların hangisinde ev sahibi olacağını en başından biliyor olur.
• Kişinin ev sahibi olacağı aya kadar ödeyeceği taksit miktarı belirlidir. Bu aydan sonra kişi ödediği taksit tutarını arttırabilmektedir.