Dekorasyonu Zenginleştiren Yemek Odası Takımları


Dekorasyonu Zenginleştiren Yemek Odası Takımları

Dekorasyonu Zenginleştiren Yemek Odası Takımları


Yemek odası takımları, birbirinden lezzetli yemeklerle kurulan keyifli sofraların, ailemiz ve sevdiklerimizle paylaştığımız nice güzel anıların en önemli ortak noktası. Bu yüzden de önemsenmeyi fazlasıyla hak ediyor. Kullanışlılığı ile hayatı kolaylaştıran ürünler; yenilikçi ve etkileyici tasarımla bir araya geldiğinde, ortaya çıkan sonuç; başarılı bir yemek odası dekorasyonu oluyor. Aynı zamanda, kalite ve dayanıklılık da yemek odası takımıseçiminde büyük bir önem taşıyor. Bu anlamda İder Mobilya sizlere; uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz, sağlam, güvenilir, işlevsel ve birbirinden şık yemek odası takımları sunuyor. Yaratıcı tasarımlarıyla dikkat çeken İder Mobilya yemek odası takımları, evinize yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor!

Evinize Asalet Katan Koyu Renkli Yemek Odası Takımları


Birbirinden kullanışlı, ahşap ve beyaz yoğunluklu yemek odası takımlarının yanı sıra İder Mobilya'nın ürün gamında son derece asil ve şık, koyu renkli yemek odası takımları da yerini alıyor. Çizgisel desenlerle tasarımı taçlandırılan Venessa yemek odası takımı, bu anlamda değerlendirebileceğiniz ilk seçeneklerden birisi. Altın renkli metal detaylarla kaplamada kullanılan koyu renk ahşabın yarattığı muhteşem kontrast, göz kamaştıran bir duruşa sahip. Koyu renkli ve modern bir yemek odası takımı arıyorsanız Venessa, hayalinizdeki yemek odası takımı olabilir. Daha klasik tarzda fakat yine koyu renkli bir yemek odası takımı tercih etmek isterseniz konsol tasarımında yine çizgisel desenlere yer verilen torna ayaklı Milet modeline göz atabilirsiniz. Yemek masası üzerinde yer alan mermer deseninin koyu renkli ahşap mobilyalarla yakaladığı uyum sayesinde yemek odanızda sıra dışı bir tarz yaratabilirsiniz.

Retro Trendini Evinize Getiren Yemek Odası Takımları


Ahşap dokulu yemek odası takımları, son zamanların en sevilen dekorasyon trendleri arasında yer alıyor. Bu doku üstüne özenle işlenen geometrik desenler, evinizde retro bir etki yaratıyor. Ider Mobilya'nın yemek odası takımları koleksiyonunda yer alan Rozella serisinin vitrini, bu tarzı sevenler için ideal bir seçenek oluşturuyor. Modern çizgilere sahip yemek masası ve sandalyelerle kombinlenen yoğun ahşap işçilikli retro büfe, yaşam alanına yeni bir kimlik kazandırmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Farklı Konseptlere Uygun Yemek Odası Takımları


Salon ve yemek odalarının olmazsa olmazlarından birisi, kullanışlı ve gösterişli yemek odası takımları. Yemek odası takımınızı yerleştirebileceğiniz, bu aktivite için özel ayrılmış bir odaya sahipseniz, nispeten şanslısınız. Yemek odası dekorasyonunu dilediğiniz gibi kurgulayabilir; en ihtişamlı yemek odası takımları ile misafirlerinizi etkileyebilirsiniz.Ancak oturma ve yemek fonksiyonlarının bir arada gerçekleştirildiği salonlar için yemek odası takımı seçerken; göz zevkinizin yanı sıra mekânın genel konseptini de dikkate almanız şart. Örneğin, salonda spor tarzda bir köşe kanepe ile modern bir TV ünitesini kombinlediyseniz; sade tasarımlı modern yemek odası setleri arasından seçim yapmanız daha doğru olacaktır. Bu anlamda İder Mobilya'nın İkaros ve Zeus gibi bench kombinli yenilikçi tasarımlarını değerlendirebilirsiniz. Modern salon dekorasyonunuzda koyu renk metal detaylar bulunuyorsa, Terra ve Siena yemek odası takımları, muhteşem bir uyum yakalamanızı sağlayacaktır. Klasik tarzda bir salonda ise sandalyeleri kapitone detaylarla zenginleştirilen Larissa, Lissa ve Milet yemek odası takımları ile gösterişli bir tarz yaratabilirsiniz.



Eviniz için yeni bir yemek odası takımı arayışındaysanız, siz de İder Mobilya'nın özgün yemek odası takımları arasından seçiminizi yaparak evinize şıklık, hayatınıza yenilik katabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun olarak standart yemek odası setleri içinde yer alan mobilya sayılarını dilediğiniz gibi artırabilir; açılabilir masaların istediğinizde genişleme özelliği sayesinde aynı mobilyalarla daha fazla misafiri ağırlayabilirsiniz. Haydi, siz de pratik kullanımı ve estetik tasarımıyla göz dolduran İder yemek odası setlerine göz atmak için acele edin!