İstMarina AVM’de 200 TL alışverişe Audi Q2 kazanma şansı


İstMarina AVM’de 200 TL alışverişe Audi Q2 kazanma şansı


“Deniz üstü alışveriş” tarzıyla perakende sektörüne yeni bir boyut getiren Anadolu Yakası’nın sahil cephesi en geniş alışveriş merkezi İstMarina, düzenlediği etkinlikler ve konserlerin yanı sıra sunduğu kampanyalarla da dikkat çekiyor.


Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte ‘kazançlı alışveriş’ mottosuyla büyük bir kampanya başlatan İstMarina AVM, 15 Kasım 2019 – 15 Mart 2020 tarihleri arasında İstMarina AVM’den 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine çekilişle son model Audi Q2 marka otomobil kazanma imkanı sunuyor. Ayrıca çekilişte yer alan 3 kişi Iphone Xs kazanma şansı yakalarken yine 3 kişiye Samsung 4K UHD TV hediye edilecek.


Kampanya süresince belirtilen tutarda alışveriş yapıp fiş/faturalarını AVM içerisindeki kampanya stantlarına ibraz ederek onaylatan ziyaretçiler çekilişe katılma şansına yakalayacak. Çekiliş sonunda bir talihli 2019 Model kırmızı Audi Q2 otomobilin sahibi olacak.


1’İNCİ YILINDA PORSCHE KAZANDIRDI

İstMarina AVM’nin geçen sene 1’inci yılı kapsamında başlattığı araç kampanyası büyük ilgi görmüştü. 5 ay süren kampanya sonunda noter huzurunda çekilen kurada, bir talihli son model Porsche Macan marka aracın sahibi olmuştu.


TÜM MARKALARDA İNDİRİM FIRSATI

Açıldığı günden bu yana ilklere öncülük eden, moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina AVM, ‘kazançlı alışveriş’ mottosuyla başlattığı kampanya kapsamında, AVM içerisinde yer alan tüm markalarda yüzde 70’e varan indirim fırsatları da sunuyor. Tüm özel ve indirimli dönemlerde İstMarina AVM, tüm misafirlerini eğlenceli müzik dinletileri eşliğinde dolu dolu ve hesaplı bir alışveriş keyfi yaşatmak için AVM'ye davet ediyor.