Enza Home Mobilya Modelleri İle Evinizin Atmosferini Değiştirin


Enza Home Mobilya Modelleri İle Evinizin Atmosferini Değiştirin

Enza Home Mobilya Modelleri İle Evinizin Atmosferini Değiştirin

 

Yataş Grup'un konsept markası olan Enza Home, mobilya modelleri ve tekstil ürünleri ile evinizin havasını değiştirir. Koltuk takımları, yataklı koltuklar, köşe takımları, sehpalar, yemek odası, TV üniteleri, TV koltukları, mutfak mobilya ürünleri, yatak odaları, aydınlatmalar ve halılar, estetik ve modern tasarımları ile yaşam alanınızın dekorasyonu için ilham kaynağı olur. Türkiye'nin en yenilikçi mobilya markaları arasında yer alan Enza Home, mobilya çeşitleri ile her zevke hitap eder ve farklı renklerle, tarzlara sahip mobilya tasarımları ile yaşam alanınıza dinamik ve zamansız dokunuşlar

Enza Home Mobilya İle Salonunuza Şıklık Katın

 

Enza Home, doğadan ilham alan,ve minimal çizgiler taşıyan gösterişli mobilya çeşitleri ile farklı dekorasyon fikirleri verir Kadife ya da deri görünümlü kumaşı tamamlayan kapitone detaylara sahip koltuk takımları salonunuza modern-klasik bir görünüm katar. Dolgun ve yumuşak yapılı koltuk takımları, işten evinize döndüğünüzde tüm yorgunluğunuzu atmanıza yardımcı olur. Yaşam alanınızda lüks bir atmosfer oluşturmak isterseniz, Enza Home'un vintage ya da deri görünümlü koltuk takımlarını inceleyebilirsiniz. Dekoratif kumaş ve kırlent uygulamaları ile zenginleştirilmiş tasarımlar, evinizin zarafetini artırır. Yeniden hayat bulan Chester ruhunu salonunuza yansıtmak için tekli, ikili ya da üçlü koltuk seçeneklerini, retro veya modern dekorasyon fikirlerinize dahil edebilirsiniz. Yataklı koltuk takımları fonksiyonelliği, köşe takımları ise şık duruşu ile dikkat çeker.

 

TV Üniteleri ile Stilinizi Yansıtın

 yapar.

 

Televizyon üniteleri ve televizyon sehpaları, yenilikçi tasarımları ile evinizde belki de en fazla zaman geçirdiğiniz alanı tamamlar.Estetik, şık ve sağlam televizyon sehpaları farklı renk kombinasyonları sunar. Açık raflı sisteme sahip TV üniteleri yaşam alanınıza dinamizm katar. Kitaplarınızı, biblo ve resimlerinizle zenginleştirebileceğiniz açık raflar, televizyon bölümünde zarif bir dokunuş yaratır. Dolaplı TV sehpaları dar alanlarda modern bir depolama alanı görevi görür. Modüler TV üniteleri sayesinde salonunuzu dilediğiniz şekilde dekore edebilirsiniz. TV ünitenizi tarzınıza uygun TV koltukları ile kusursuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

Konforlu ve Modern Sehpa Modelleri

 

Şık ve fonksiyonel sehpa modelleri, çok yönlü kullanımı ile yaşam alanınızın atmosferini değiştirir. Modern, klasik, minimalist ya da rustik çizgiler taşıyan sehpaları, etkileyici tasarımları ile ister geniş ister dar salonlarda kullanabilirsiniz. Mobilyalarınızla uyumlu orta, yan ve zigon sehpa modelleri seçerek dekorasyonu tamamlayabilirsiniz. Çizilmez yüzeye sahip metal ayaklı sehpalar hem yemek odalarına hem de modern salonlara uyum sağlar. Çekmeceli orta sehpalar küçük salonlarda ilave depolama alanı sunar. Beyaz lake yüzeye sahip modelleri her renk koltuk takımı ile bir araya getirebilirsiniz. Yer kaplamayan ve fonksiyonellik artıran yan sehpa tasarımları, estetik görünümleri ile öne çıkar. Ceviz kaplama zigon sehpalar renk seçenekleri ile tercih alanınızı artırır. 

 

Çağdaş Tasarımları İle İlham Veren Yemek Odaları

 

Yemek masası, konsol, konsol aynası, vitrin ve sandalyelerden oluşan yemek odası takımları, ince detayları ve farklı renk kombinasyonları ile evinize rahatlık ve şıklık katar. Büyütülebilir özelliğe sahip yemek masaları kalabalık misafirlerinize mükemmel sofralar hazırlamanıza destek olur. Kapaklı vitrinler ekstra saklama alanı sağlar. Dar alanları beyaz renk yemek odası takımları ile daha ferah gösterebilir, ahşap tasarımlarla göz alıcı bir yemek odası oluşturabilirsiniz. Geometrik desenli konsollar sayesinde, yemek odanıza hareket katabilirsiniz. Country tarza modern yorum getiren yemek odası takımları hazeran desenleri ve özgün detayları ile şıklığı ve zarafeti buluşturur. Evinizi daha modern çizgilerle dekore etmek istiyorsanız kulpsuz ve bas-aç kapaklı yemek odası takımlarını inceleyebilirsiniz.

 

Enza Home, koltuk takımlarından yatak odalarına, TV ünitelerinden mutfak masalarına kadar yüzlerce mobilya ile evinize şık dokunuşlar yapar. Siz de yenilikçi ve modern mobilya tasarımlarını keşfetmek için Enza Home mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.