Doğal ve Konforlu Yataklarla Kaliteli Uykuya Adım Atın


Doğal ve Konforlu Yataklarla Kaliteli Uykuya Adım Atın

Doğal ve Konforlu Yataklarla Kaliteli Uykuya Adım Atın

 

Kaliteli bir uykunun yolu doğru yatak seçiminden geçiyor. Sağlıklı materyallerden üretilmiş yatak modelleri ile deliksiz bir uyku süreci geçirebilir ve günün yorgunluğundan arınarak uyanabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun yatak seçenekleri Hibboux kalitesiyle sizinle buluşuyor.

 

Uyku Dostu Hybrid Yatakların Keyfine Varın

 

7 farklı bölgeden oluşan pocket yay dizilimi ve konforun anahtarı lateksin birleştiği hibrit yatak tasarımları sağlıklı bir uyku süreci vadediyor. Hibboux’un hybrid tasarımları kauçuk ağacından elde edilen lateks sayesinde ısı ve nem dengesini koruyan konforlu bir uyku alanı yaratıyor. Lateks dolgu malzemesi vücudunuzun şeklini alarak kan dolaşımınızı hızlandırır. Pocket yay dizilimi omurganızın doğal şeklini korur ve vücuda destek oluşturarak rahatça uyumanıza yardımcı olur. Hybrid modeller için tek ve çift kişilik yatak seçeneklerinde farklı ölçülere ulaşabilirsiniz.

 

Çevreci Malzemelerle Sağlıklı Uyku Alanları

 

Hibboux, yatak tasarımlarında PuroTex teknolojisinden yararlanarak hijyenik ve sağlıklı bir uyku alanı sunuyor. PuroTex, yatak hijyenini kimyasallarla sağlamak yerine doğal probiyotiklerden yararlanıyor. Böylece yatağınız tertemiz kalırken zararlı kimyasallarla temas etmiyorsunuz. Tencel elyaf ve kumaşlar kullanan Hibboux, çevre dostu tasarımları ile sizi konforlu ve sağlıklı bir uykuyla buluşturuyor. Okaliptüs ağaçlarından elde edilen bu kumaş ve elyaflar nem dengesini sağlamayı kolaylaştırıyor. Hammaddesi yenilebilir kumaş olan viskon kumaşlar da geri dönüştürülebilir yapısıyla Hibboux’un tercih ettiği sağlıklı materyallerden biridir. OEKO-Tex sertifikalı Hibboux ürünleri ekolojik kalite sahibidir. Bu sertifika, ürünlerde kullanılan malzemelerin insan ekolojisine uygun ve sağlıklı içerikli olduğunu gösterir. Her canlının yaşam hakkında saygı duyan Hibboux ipek, kürk, deri ve kaz tüyü gibi materyalleri kullanmayı reddederek hayvan dostu ürünler üretiyor.

 

Vücudunuzla Bütünleşen Yataklarla Konforu Yakalayın

 

Vücut kıvrımlarınızla bütünleşen ve omurga desteği sağlayan yaylı yatak modelleriyle sağlıklı bir uyku süreci geçirebilirsiniz. Hibboux, tasarımlarında farklı yay teknolojilerinden ilham alıyor. DHT (Çift Tavlanmış Çelik) Yay Teknolojisi, yatağınızın kullanım ömrünü uzatırken konforla buluşmanızı sağlıyor. Yatağınız çökmeye ve şekil bozukluğuna karşı dayanıklı hale geliyor. 7 Bölgeli Pocket Yay Teknolojisi ise doğru omurga desteği sağlayarak vücudunuzu dengeli bir pozisyonda tutuyor. Bağımsız hareket özelliği sunan bu ürünler, eşlerin uyku sırasında birbirinin hareketinden etkilenmesine de engel oluyor. Torba yay sistemi olarak da bilinen 7 Bölgeli Pocket Yay Teknolojisi, çift kişilik tasarımlarda da konforlu alanlar yaratıyor. Tek tek üretilen yaylar, birbirine bağlı kumaş torbalara özenle yerleştiriliyor. Birbirinden bağımsız olarak hareket eden yaylar, vücut kıvrımlarıyla mükemmel bir şekilde bütünleşerek rahat bir uykunun kapılarını aralıyor.

 

Bebek ve Çocuklara Özel Yatak Modelleri

 

Hibboux, bebek ve çocuklara özel yatak tasarımlarıyla çocuğunuz için ideal uyku ortamı yaratmanızı sağlıyor. Ürünlerde kullanılan bitkisel içerikli sağlıklı materyaller, yatağın nem ve ısı dengesini koruyarak çocuğunuzun terlemeden huzurla uyumasını sağlıyor. Soft Touch süngerler sayesinde mışıl mışıl uyuyan çocuklar için uyku süreci daha keyifli hale geliyor.

 

Nefes Alan Sağlıklı Uyku Alanlarına Kavuşun

 

Yatağınızda nefes alan materyaller kullanılması nem dengesinin korunmasına yardımcı olur ve terlemeyi engeller. Hibboux’un Cairfull Teknolojisi kumaşta bulunan küçük yaylar sayesinde nem transferi ve konfor sağlarken hava akımı da oluşturur. Üç boyutlu teknolojiyle üretilmiş nefes alan kumaşlara sahip ürünlerle deliksiz bir uykuya kavuşabilirsiniz. Hibboux’da konforu ve kaliteyi bir arada sunan çift ve tek kişilik yatak modelleriyle buluşabilirsiniz. Her bütçeye uygun yatak fiyatları bebek, çocuk ve yetişkin seçenekleriyle sizinle buluşuyor. Çevre dostu doğal hammaddelerden yararlanan Hibboux’la sağlıklı ve konforlu bir uyku sürecine adım atmak çok kolay.