Modern Klozet Tasarımları ile Banyonuzda Fark Yaratın


Modern Klozet Tasarımları ile Banyonuzda Fark Yaratın

Modern Klozet Tasarımları ile Banyonuzda Fark Yaratın!

Banyo tasarımlarında şık ve kullanışlı ürünleriyle VitrA, bütün dikkatleri üzerinde topluyor. Stilinize uygun olan ve ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bulabileceğiniz geniş ürün yelpazesi ile yaratıcı çözümler sunuyor. Yeni nesil tasarım ayrıntıları ile farklı bir deneyim yaşatıyor. Sade şıklığı ön plana çıkararak temiz bir görünüm ve modern bir tarz elde etmenizi sağlıyor.

VitrA seramik banyo tasarımlarında kullanılan klozet, pisuvar, lavabo ve diğer her ürün sağlıklı olacak şekilde üretiliyor ve kullanıcıya maksimum hijyen standardı sunuyor. Özellikle sağlık konusunda fazlasıyla önem teşkil eden klozet tasarımları ön plana çıkıyor. Temizlik konusunda hassas olarak tasarlanan, kendisini temizleme özelliğine sahip olan klozet modelleri size hijyenik bir banyo deneyimi sağlıyor. 

Banyolarınızda VitrA Klozet Modellerindeki Konforun Keyfini Çıkarın!

Klozet, banyolarımızdaki en önemli ayrıntılardan biridir. Hem kullanışlı ve rahat, hem de şık ve tarz bir görünüm elde etmek gerekir. VitrA’nın özgün tasarımları burada da kendini gösteriyor. Sento Koleksiyonu yuvarlak hatları ve modern görüntüsüyle ilgi görüyor. Asma klozet modeli ile yerden tasarruf edebilir veya duvara dayalı klozet modeli ile değiştirilebilir özellikler ve ebatları tercihinize göre belirleyebilirsiniz. Bu koleksiyon sıcak ve samimi görüntüsüyle evinizin diğer alanlarıyla bir bütünlük sağlar. Böylelikle işlevsel bir alanı da aktif hale getirerek evinize dahil etmiş olursunuz. Hem kendinize hem de misafirlerinize rahat ve steril bir alan sağlayabilirsiniz. 

Akıllı Klozetler ile Kendinizi Şımartın!

Kişisel temizlik konusunda hassas olarak tasarlanan akıllı klozetler, koku emme özelliği ile birlikte maksimum hijyen sağlıyor. V-Care Prime Koleksiyonu hem sağlık hem de rahatlık açısından çok iddialı. Yerden ve asma seçenekleri bulunan V-Care Akıllı Klozet Prime, sadece bir kumanda ve sensörler aracılığı ile her ihtiyacınızı karşılayabiliyor. Uzaktan kumanda veya akıllı telefonunuz ile su ısısından tazyikine, taharet ucu pozisyonuna ve kapak ve kurutma ısısına kadar pek çok işlemi yapabiliyorsunuz. Uygulama üzerinden kişisel profil de oluşturabiliyorsunuz. Kişisel olarak ayarlayabileceğiniz her özelliği ses ile kumanda, uzaktan kumanda ya da akıllı telefon uygulaması ile yönetebiliyorsunuz. Sürekli güncellenen bir ağ bağlantısı mevcuttur. Ayrıca kolay temizlenmesi için gizli su, elektrik ve elektronik bağlantılar ve kolay sök-tak kapak özelliği vardır. Kireç önleyici fonksiyonu olduğu için yerel sudaki kireç oranına bakmazsızın dünyanın her yerinde kullanım için uygundur. Kapak kapalıyken yanına geldiğinizde sizi algılıyor ve açılıyor. Sonrasında ise otomatik olarak koku giderme sistemi çalışıyor ve kendi kendini dezenfekte edebiliyor. Kısacası V-Care Prime teknolojisi size elinizi değdirmeden en ileri düzey hijyen ve kullanım rahatlığı sunuyor. Estetik tasarımıyla da kişisel temizlikten çok daha fazlasını gözler önüne seriyor.

Toplu Kullanımda Bile Kişisel Hijyende Son Nokta!



Toplu kullanıma uygun bir şekilde tasarlanan pisuvar modelleri hijyen konusunda da en yüksek verimliliği sağlıyor. Plural Koleksiyonu banyoyu ortak bir alan ve sosyal bir merkez olarak konumlandırıyor. Farklı özelliklerdeki ve mat renklerdeki pisuvar modelleriyle dikkat çekiyor. Her ihtiyacı karşılayabilecek şekilde tasarlanıyor ve çözüm sunuyor. Fotoselli, üstten su girişli, arkadan su girişli veya susuz modellerden birini tercih edebilirsiniz. Ayrıca elektrikli veya pilli olmak üzere çeşitli pisuvar modelleri de bulunuyor. Böylelikle toplu kullanıma açık banyolarınızda hem konforlu hem de şık bir görünüm elde etmenize yardımcı oluyor.

Banyolarınızdaki Tartışılmaz Şıklık!

Banyonuz da evinizin her odası gibi fonksiyonel olmalı ve şık görünmelidir. VitrA, size steril bir yaşam alanıyla birlikte modern ve huzurlu bir ortam sunuyor. Banyonuz evinizin diğer alanlarından ayrılmadan, mobilyalarınızdan alınan ilhamla tasarlanıyor. Kişisel olarak her gün vakit geçirdiğimiz ve misafirlerimizin kullanımına açtığımız için hijyenik olması son derece önemli. VitrA koleksiyonlarında her ayrıntı düşünülüyor ve klozet tasarımlarıyla birlikte kusursuz bir uyum elde ediliyor. 

Zarif ve kaliteli tasarımlar, değişik renk seçenekleri, mat veya parlak seramikler, maksimum hijyen ve daha estetik bir hayat tarzı VitrA mağazalarında sizi bekliyor. VitrA satış noktasına gelerek klozet fiyatları ve pisuvar fiyatları ile ilgili bilgi alabilir, birbirinden şık tasarımları keşfedip, banyonuza stilinizi yansıtabilirsiniz.