Şıklığı ve Konforu Yatak Odanıza Taşıyacak Fikirler


Şıklığı ve Konforu Yatak Odanıza Taşıyacak Fikirler

Şıklığı ve Konforu Yatak Odanıza Taşıyacak Fikirler


 

Yatak odası, günün yorgunluğunu atmanız ve diğer güne dinamik şekilde başlamanız için önem taşır. Zevk sahibi ve konforlu yaşam tarzınızı evinizin her köşesine taşımak için stilinize uygun olan takımı seçebilirsiniz. Gerek klasik gerek modern çizgilerle şıklığı ve rahatlığı gerek uyku kalitenizi kaliteli biçimde sürdürebilmeniz mümkün. Bu sayede hem stilinizi evinizin her köşesine yansıtabilir hem de her uykuya dalışınızda huzuru yakalayabilirsiniz. Uyku deyip geçmiyor ve dinlenme alanınızın sizi yansıtmasını istiyorsanız seçiminizi tarzınıza uygun yapmamanız için hiçbir neden yok. Tarzınızı Engince’nin 2020'ye damga vuracak yatak odası takımı seçenekleri arasından tamamlayabilir, konforlu mobilyalarla yaşam standardınızı yükseltebilirsiniz.

 

Modern Yatak Odası ile Sadeliği Şıklığa Çevirin


 

Modern yatak odası takımı çeşitleriyle hem zamansız hem sade uyku alanlarına dinlenirken bile sahip olabilirsiniz. Karyola, gardırop gibi yatak odası modelleri seçeneklerinde kullanılan malzemeler çeşitlilik gösterse de tarzlarında yakalayacağınız minimalist anlayış, size her zaman sadeliğin getirdiği estetik tarzı sağlayabilir. Gizz yatak odası takımı ile daha keskin hatlar elde edebilir, Vivienne yatak odası takımı gibi modellerle ise renklerin gücünden ilham alabilirsiniz. Aynalı ve sürgülü gardırop seçimlerinin odaya derinlik kattığı modern yatak odası mobilyalarıarasından vazgeçilmeyen parça ise yatak başı aydınlatmalarıdır. Bu tarz minimal ve bir o kadar tamamlayıcı parçalar ile sade bir baza modelini bile hareketlendirebilme olanağına sahip olabilirsiniz.

 

Country Yatak Odası Takımları ile Eviniz Göz Almaya Devam Etsin

 

Doğallığı ve nostaljik tasarımları aynı çizgide birleştirmeyi seven bir tarza sahipseniz country yatak odası takımları sizi kendisine çekecektir. Aydınlık renklerin mobilyalarda hakim olduğu Prado ve Tome gibi takımlarda oymalı yatak başlıkları, ahşap komodin seçenekleri ya da eskitme bir şifonyer ile istediğiniz nostaljik görüntüyü yakalayabilirsiniz. Mekanın şıklığını artırırken size daha fazla depolama ve konfor alanı yaratma şansı tanıyan country modeller, huzuru açık renklerle yakalamanıza yardımcı olacaktır. Mobilyalarda daha çok tercih edilen krem, beyaz ya da bej tonlarını, uyumlu ve soft renkleri tercih ettiğiniz halınız ve perdenizle tamamlayarak mekanın derinliğini de kolayca artırabilirsiniz.

 

Yatak Odalarında Renkler Neden Önemlidir?

 

Yatak odanız, günün yorgunluğunu attığınız ve büyük bir bölümünü uykunuzda dahi olsa geçirdiğiniz evinizin en önemli yaşam alanlarından biridir. Renklerin insanlar üzerinde bilinen etkileri, elbette dinlenirken de öne çıkar. Tıpkı mobilyaların konumlandırılması gibi renklerin gücünden odanızın aldığı ışığı ve aydınlatmalarınızı da göz önünde bulundurarak faydalanmanız gerekir. Huzurlu ve daha aydınlık bir uykuyu tercih edenlerdenseniz dekorasyonunuzda beyazın gücünden faydalanabilirsiniz. Asaleti ve cesur tonları tercih ediyorsanız kırmızı ve siyah gibi keskin renklere yönelebilirsiniz. Farklılık yansıtmayı seviyorsanız iki farklı rengi temel alarak canlı, dinamik ve kontrast bir tarz yakalamanız da mümkün. Tek bir rengin ahengine kapılmak kulağınıza hoş geliyorsa her renk için ton sür ton bir anlayışı yatak odası mobilyalarınıza yansıtabilirsiniz.

 

Ekonomik Yatak Odası Takımları ile Kendinize Fırsat Tanıyın

 

Dekorasyon hayatınızın bir parçasıysa ve bir yandan bütçenizi de düşünüyorsanız size daha uygun modellerle istediğiniz konforu  yakalayabilmeniz mümkün. Alışılmışın dışında bir anlayışla rahatlığa ve şıklığa erişmenin yolu yine Engince'nin ekonomik modellerinden geçiyor. Keyifli ve kaliteli dekorasyon için bütçenizi aşmaya gerek olmamasının en güzel kanıtı olan bu takımlar, tamamlayıcı ürünlerle zevkinizi yansıtmanıza imkan tanıyor. Mekanın ihtiyaçlarını kendi imkanlarınızla ortak paydada buluştururken estetik bir görünüm yakalamak hiç de zor olmayacak. Markanın bütçe dostu mobilya takımı seçeneklerinin yanı sıra komodin, şifonyer ve karyola seçeneklerini kendi zevkinize ve imkanlarınıza göre kombinleyebilirsiniz.