Arizon Yapı, Villa’de PIAR projesiyle butik yaşamın kapılarını aralıyor


Arizon Yapı, Villa’de PIAR projesiyle butik yaşamın kapılarını aralıyor



Proje, lansmana özel fırsatlar ve uygun fiyatlarla villa sahibi olmak isteyen kullanıcılarını bekliyor!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR, yıllardır sakinliği arayan, yüksek konsepti ve tarzı, doğa içerisinde yaşamak isteyenler için İstanbul, Silivri-Balaban’da özel olarak tasarlanıyor. 11 bin 150 metre kare net alana yayılmış olarak toplam 42 bahçeli doğa evinden oluşan projede, şık ve fark yaratan mimari tasarımı ve lansmana özel uygun ödeme koşulları kullanıcılarını bekliyor. 

20 milyon 143 bin 463 metre kare ormanlık alan ile çevrili, İstanbul Beylikdüzüne 45 dakika mesafede ve TEM otoyolunun hemen dört dakika uzaklığında yer alan Arizon Yapı’nın yeni inşaat projesi Villa’de PIAR, ev sahibi olmak isteyenleri ‘butik lüks site’ kavramıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Toplam 42 villadan oluşan ve 3 tip villa seçeneğinin sunulduğu projede, 3+1 müstekil villa, yaklaşık 270 metre kare bahçe içinde 100 metre kare brüt alana, 2+1 müstakil villalar ortalama 250 metre kare bahçe içinde 92 metre kare brüt alana ve 1+1 müstakil villalar ise yaklaşık 150 metre kare bahçe içinde ve 47 metre kare brüt alana sahip bulunuyor. Projenin örnek villasını görücüye çıkartan firma, lansmana özel 390bin TL ile 590bin TL arasındaki seçenekli fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyen kullanıcılarını bekliyor.

Çevresi 1.200 metre kare yeşil alandan oluşan Villa’de PIAR projesinin sosyal olanakları arasında; spor alanı, çocuk oyun ve parkur alanı, açık sinema alanı ile kamp ve mangal alanlarıyla donatılmış üniteler yer alıyor.

Akıllı ev entegrasyonu ile isteğe bağlı güneş enerjisi kullanımını mümkün kılıyor

Taşıyıcı sistemi betonarme, dış cephesi yangına, ısıya ve soğuğa dayanıklı metal panel ile yapılan Villa’de PIAR alıcılarına, müstakil bahçeli, güvenlikli, ferah yüksek iç mekana sahip, sosyal ve yeşil alanları ile hem şehre yakın hem de huzur dolu bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

Akıllı ev alt yapısının uygulandığı projede isteğe bağlı olarak, güneş enerjisi ile elektrik üretmek mümkün oluyor. Ayrıca elektrik, su, doğalgaz gibi üniteleri uzaktan yönetilmesini sağlayan proje, ekstra otomasyonların yüklenebileceği akıllı ev modülüne de sahip bulunuyor.

Teslimatlar Haziran 2021’de 

Haziran 2021’de ruhsatlı olarak projelerin ev sahiplerine teslim edileceğini belirten Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “Devam etapları ile sayı artacak olmasına karşın 42 satılabilir ev sunması itibariyle bu projemiz özelinde alıcılarımızı lüks bir butik site konseptiyle buluşturacağız. Villa’de PIAR, hem genel hatlar hem de projenin tamamında kullanılan malzeme yapısı itibari ile sunduğu konsept ile salondaki tavan yüksekliğine bağlı minimal görünümüne karşılık yeterli alanları da kullanıcıya sunmasıyla tam olarak fiyat performansının karşılığını veriyor. Villalarımız aynı zamanda Türkiye’de ilk defa bahçeli, çok özellikli ve loft bir villa ve bahçeli ev konseptini kendi içerisinde oluşturmuştur” dedi.

Mehmet Özden ayrıca içinde bulunduğumuz pandemi dönemine de vurgu yaparak “Özellikle pandemi döneminde bahçeli ya da değil, müstakil ev kavramına talebin çok fazla arttığı herkesin malumudur. Ancak dikkatlerden kaçan bir diğer nokta ise ülkemizin deprem gerçeğidir. Biz projemizi pandemi öncesinde büyükşehirde yaşanan büyük sıkıntılara çözüm sağlayacak belli temeller üzerine oturtmuş durumdayız. Bunları sırası ile şu şekilde belirtebilirim, deprem gerçeğine uygunluk, büyükşehirdeki trafik kaosu ve insanların kendine vakit ayıracakları bir yer arayışında olmaları, bu yeri ikincil ev kavramı içerisinde uygun fiyata mâl etme noktasındaki çözümsüz arayışları, yazlık seçeneği olarak kullanılmak istendiğinde zamandan tasarruf sağlayacak bir konumda yer almasıyla özellikle İstanbul ve çevresinde yaşayanlar için büyük bir kolaylık sağlayacak olması da projemizi özel kılıyor” dedi.

Villa’de PIAR ayrıcalıkları;

  • Türkiye’de ilk defa çevre lokasyon kullanım kılavuzuna,
  • Çocuklar için Survivor spor parkuruna,
  • Açık hava sinemasına,
  • Çocuk oyun alanlarına,
  • Piknik alanına,
  • Kamp ateşi etkinliği alanına ve çok daha fazla ilklere sahip bir proje ile tanışmaya hazır olun…

 

  • Değirmendere göleti 7,1 km / 13 dk.
  • Kamp/Beach/Deniz 19,8 km / 18 dk.
  • Silivri sahili 27,2 km / 26 dk.
  • Danamandıra Gölü 28,3 km / 26 dk.
  • Kıyıköy'e 66 km / 70 dk.