BİREVİM’den önemli bir transfer!


BİREVİM’den önemli bir transfer!


BİREVİM’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na “Sait Aytaç” getirildi

BİREVİM; “Albaraka Türk”, “Toprakbank”, “Türkiye Finans Katılım”, “Vakıf Katılım Bankası” gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan, finans sektörünün tecrübeli isimlerinden Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı. Aytaç, BİREVİM’in Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütecek.


yıl gibi kısa bir sürede, geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansı”yöntemiyle, tasarrufun bir finans aracı olduğu gerçeğiyle Türk insanını tanıştıran “BİREVİM”, önemli teknokratları kadrosuna katmaya devam ediyor.


Çeyrek asırdan fazla bir zamandır, finans sektörünün neredeyse tüm alanlarında görev yapmış, özellikle katılım bankacılığı pazarlama ve satış deneyimiyle tanınan Sait Aytaç, BİREVİM ailesine katıldı. Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütecek olan Aytaç’ın BİREVİM öncesi kariyerinde; “Albaraka Türk”, “Toprakbank”, “Türkiye Finans Katılım”, “Vakıf Katılım Bankası” markaları dikkat çekiyor. 


Firma tarafından yapılan açıklamada, Sait Aytaç’ın, özellikle finans sektörünün farklı alanlarındaki satış ve pazarlama tecrübesiyle, stratejik açıdan BİREVİM markasına çok önemli katkılarda bulunacağı ifade edildi.


Sait Aytaç Hakkında1971 yılında Elazığ’da doğan Sait Aytaç, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuştur. Finans sektörüne Albaraka Türk’te başlayan Sait Aykaç, Toprakbank’ta Şube Müdürlüğü, Türkiye Finans Katılım Bankası’nda ise, Şube Müdürlüğü, Şubeleşme ve Satış Performansından Sorumlu Birim Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Sait Aytaç finans sektöründe en son, Vakıf Katılım Bankası’nda, Bireysel ve Ticari Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.