Koçtaş Gardırop Seçenekleri ile Gelen Şıklık


Koçtaş Gardırop Seçenekleri ile Gelen Şıklık


 

Bayılarak alınan kıyafetlere ev sahipliği yapan gardıroplar odanıza hem şıklık hem de işlevsellik getiren mobilyalar arasında yer alır. Evinize şık bir dokunuş yapacak olan ve birbirinden farklı model çeşitliliğiyle baş döndüren gardırop modellerine siz de sahip olabilirsiniz. Maksimum kapasiteli çekmeceler ve bölmeli alanlar ile eşyalarınızı rahatlıkla saklayabilirken aynalı modeller ile eşsiz dokunuşun yansımasını odanızda hissedebilirsiniz. Peki gardırop seçerken neleri göz önünde bulundurmalı ve nelere dikkat etmeliyiz?

 

Odanızın Büyüklüğünü Göz Önünde Bulundurun

 

Gardırop seçimi yaparken ihtiyaçlarınızı ve kullanacağınız alanı göz önünde bulundurmanız önemli. En önemli dikkat edilecek hususların başında boyut geliyor. Eğer evinizde ayrı bir giysi odası bulunuyorsa daha büyük modellere yönelebilirsiniz. Fakat giysi odanız yoksa odanıza alacağınızın modeli seçerken odanın neresine konumlandırmanız gerektiğini de doğru hesap etmelisiniz. Odanızı aydınlatan doğal ışığı kapatmayacak şekilde ve yatak odanızın kapısının tam arkasına gelmeyecek şekilde konumlandırdığınızdan emin olun!

 

Hangisi: Kapaklı mı Sürgülü Gardırop mu?

 

Ölçüleri aldınız ve dolabı nereye konumlandıracağınıza karar verdiniz. Fakat hangi modeli alacağınıza karar veremiyorsanız ve 'sürgülü mü kapaklı mı? diye düşünüyorsanız, hemen belirtelim: Küçük ya da dar olan yatak odanız için sürgülü kapaklar en ideal seçim olup ferah kullanım avantajı sağlar. Küçük odalar söz konusu olduğunda daha az kapılı ve dar fakat yüksek bir gardırop seçiminde bulunmak en mantıklı seçenek olup odanın ferah görünüme kavuşmasını sağlar. Kravat, saat, çorap ya da şapka kullanım alışkanlığınız fazlaysa çekmecesi bol olan modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Yükseklik ve çekmece sayısından sonra dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise ayna oluyor. Herkes giyindikten sonra aynaya bakma ihtiyacı duyar. Eğer yatak odanızda bir boy aynanız yoksa aynalı modellere bir göz atın deriz.

 

Sürgülü Gardırop: Odanızın boyutu küçükse sürgülü kapaklı modelleri seçerek alanınızdan tasarruf edebilir, odanızı kullanışlı bir hale getirebilir ve yerden tasarruf edebilirsiniz. Sürgülü dolaplar, kapaklı dolapların aksine dolaptan bir şey almak istediğinizde ya da yerleştirmek istediğinizde belirli bir mesafeye ihtiyaç duymaz. Alandan tasarruf etmenizi sağlarken küçük odanızda ferah bir görünüm oluşturur. Farklı tarzda üretilen gardıroplar, tasarımlarıyla yatak odası dekorasyonunuza bambaşka bir boyut kazandırır.

 

Kapaklı Gardırop: Yeterli büyüklükte alanlar için uygun görülen kapaklı modeller evinizin düzenli görünmesini sağlar ve rahat kullanım avantajı sunar. Bu modellerde her raf ve bölme kapaklar ile bölünmüş olup dilediğiniz kapağı açarak kıyafetlerinizi yerleştirme imkanını elde etmenizi sağlar. Odanızın genişliğine de göz önüne alarak iki kapaklı ya da üç kapaklı modelleri de tercih edebilirsiniz.

 

Bez Dolaplar ile Pratik Kullanım

 

Pratik kullanım avantajı sunan bez dolaplar, az yer kaplayarak yerden tasarruf etmenizi sağlıyor ve raflı ve askılı modelleri ile evdeki dağınıklığa son veriyor. Farklı boyut, model ve renk seçenekleri arasından dilediğinizi seçerek bez gardıropların hafif ve taşınabilir avantajından yaralanabilirsiniz. Dilerseniz kullanmadığınız kıyafetlerinizi depolamak için kullanabilir ve ekonomik olarak en ideal çözümü kendinize sunabilirsiniz.

 

Odanızın Dekorasyonu ile Bütünleşen Renk Seçin

 

Gardırop rengini belirlerken odanızın genel atmosferi ve odanızda bulunan diğer eşyalar ile uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekir. Odanın baş aktörlerinden olan gardıroplar, modelleri ile olduğu kadar renkleri ile de odanızdaki atmosferi büyük ölçüde etkileyecektir. Küçük alanlar için seçilen daha açık tonlarda renkler odanızın daha aydınlık görünmesini sağlarken geniş bir görünüm elde edilmesini de kolaylaştırır. Odanızın boyutuna, duvar rengine uygun seçilen gardırop rengi ile evinize sanatsal bir atmosfer kazandırabilir ve muhteşem renk ahengi ile odanıza şıklık ve güzellik katabilirsiniz.

 

Koçtaş ile Her Bütçeye Uygun Gardırop Fiyatları

 

İçinize sinecek gardırop seçenekleri ile Koçtaş, her zevke hitap ediyor ve her ihtiyaca cevap verecek modelleri kullanıcılarına sunuyor. Farklı modeller, farklı kapak sayıları, değişik yükseklikte ve genişlikte gardırop seçenekleri arasından siz de aradığınızı bulabilirsiniz. Koçtaş sağlam ve kullanışlı gardıroplarını fiyatlandırırken kullanılan malzemeyi de göz önünde bulunduruyor. Birbirinden farklı seçenekleri ile her bütçeye hitap ediyor. Siz de aradığınızı bulmadan çıkamayacağınız modeller arasından seçim yapabilmek için Koçtaş sitesini ziyaret edebilir, hem cebinize hem de tarzınıza uyan modeli sepetinize atabilirsiniz.