Hepsiemlak’ta Elit Danışman Dönemi Başladı


Hepsiemlak’ta Elit Danışman Dönemi Başladı


 

Emlak arayanları ve ilan verenleri tek bir çatı altında buluşturan hepsiemlak, teknolojik yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Teknolojik dönüşüme hızla devam eden hepsiemlak, Elit Danışman hizmetini başlattı.

 

24 Eylül 2021, İstanbul – Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, emlak danışmanlarına önemli avantajlar sağlayacak Elit Danışman hizmetini kullanıcıların hizmetine sundu. Elit Danışman hizmetinin en temel özelliği, ilan listeleme sayfalarında ilanın sahibi emlak danışmanının fotoğraf ve isminin gözükmesini sağlayarak, ilan bakanlarda güven algısı yaratması ve bu sayede danışmanı bireysel olarak da bir marka haline getirmesi.

 

Elit Danışman hizmeti İstanbul, Ankara, Muğla ve Antalya’ya özel hazırlanan raporlara erişim şansı sunarak, emlak danışmanlarının bölgenin nabzını tutmasına da yardımcı oluyor. Ayrıca emlak danışmanlarının bölgesindeki TÜİK resmi satış verilerini düzenli halde görmesine ve genel pazar görünümüne sürekli olarak hakim olmasına imkan tanıyor. Elit Danışman hizmeti alanlar; bölgelerinde listelenen konutların hem kiralık, hem satılık olarak fiyat aralığını, oda sayılarını ve bina yaşlarını farklı kırılımlarda inceleme şansı yakalıyor. Bölgenin hem kiralık hem de satılık fiyat endeksine erişim sağlayan Elit Danışman hizmeti, bu sayede emlak danışmanlarına, aracılığını üstleneceği alacağı portföyün fiyatını mülk sahipleri ile birlikte belirlerken güvenilir bir referans sunuyor. Bu bilgilere ek olarak, rapor bölgelere özel sayfa görüntüleme sayılarına erişim sunarak, kullanıcılara hem kiralık hem de satılık gayrimenkullerde talepteki tabloyu çiziyor ve emlak danışmanlarının bölgesindeki kiralık ve satılık talebini görmelerine ve portföyünü buna göre şekillendirmelerine fırsat tanıyor.

 

Hepsiemlak’ın yeni başlattığı Elit Danışman hizmetini emlak danışmanları lansmana özel fiyatıyla aylık 499 TL yerine, yıllık alımlarda ayda sadece 199 TL’ye alabiliyor.