Dimax Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2022


Dimax Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2022


Ev dekorasyonunda büyük bir tamamlayıcı olan yemek odası takımı, günümüzde farklı modellerle ev sahiplerini cezbetmeye devam etmektedir. Oldukça konforlu ve kullanışlı bir kullanım sağlayan bu mobilyalar zaman içinde dekorasyon açısından oldukça popüler bir hale gelmiştir. 

Faaliyetlerine Mersin merkezli başlayan Dimax Mobilya, Mezitli, Toroslar ve Erdemli mağazalarıyla Mersin geneline, yenilikçi tasarımları ve kolay sahip olma koşullarıyla hizmet veriyor. Yurtdışında da Ortadoğu pazarı için Dubai mağazasını açarken, Almanya pazarı için de ücretsiz teslimat ve kurulum imkanıyla web sitesi üzerinden satış yapmaktadır.

Dimax Mobilya, günümüzde sıklıkla tercih edilen onlarca farklı modelde yemek odası takımları ile geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Genellikle oturma odalarında ya da büyük salonlarda tamamlayıcı rolünü üstlenen yemek odası takımları, çeşitli firmalar tarafından kısıtlı model alternatifleriyle üretilmektedir. Dimax Mobilya koleksiyonunu ise klişe ve sıkıcı tasarımlardan uzak modelleri ile rakiplerine fark atarak onlarca farklı modeli müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Yemek masası takımı modelleri müşterilerin ihtiyaç ve zevklerine uygun olarak birçok farklı çeşitte sunulmuştur. Daha modern görünümden hoşlananlar için yenilikçi ve kullanışlı modeller, geleneksel renk ve dokulardan yana tercih yapan müşterileri için ise klasik modeller sunarak her kitlenin ihtiyaçlarına özgün ürünler sunuyor.

Dimax Mobilya’yı sektöründe rakiplerinden ayıran en temel noktalar;

  • Yenilikçi ve modern tasarımlar sunmaktadır
  • Mevcut tasarımları müşterilerin istekleri doğrultusunda değiştirerek özelleştirmektedir
  • Satın alma alternatiflerinin çokluğu sayesinde kolay erişim sağlamaktadır 
  • Yemek odası takımları ihtiyaca göre iki, üç, dört ve altı kişilik opsiyonlar ile sunulmaktadır.

Siz de cazip fiyat avantajlarından ve geniş ürün yelpazesinden faydalanarak hesaplı alışveriş yapmak istiyorsanız Dimax Mobilya tam da size göre.

Başlıca Yemek Odası Takımları

Yemek odası konsol takımları modelleri, firma tarafından her sezona özel olarak değiştirilmektedir. Şık ve minimal çizgiler ile desteklenen klasik yemek odası takımları, geleneksel ve gösterişli izler taşıyan avangard yemek odası takımları ve oturma odalarına sıcacık bir dokunuş sağlayan country yemek odası takımı modelleri sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır.

Dimax Mobilya’nın sunmuş olduğu yemek odası takımı modelleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Geçtiğimiz yıllar içinde daha minimal ve sade ev dekorasyonu tercihine olan ilgi, hiç kuşkusuz yemek masası konsol takımı modellerinde de kendisini belli etmiştir. Daha ferah ve kullanışlı modellerden hoşlanan kitle için modern yemek odası takımları geniş model aralığı ile mağazalarda sizleri bekliyor.

Evlerinde ahşap görüntüsünü seven ve genel şıklığı bu şekilde sağlamayı amaçlayan müşterileri için ise firma, ahşap yemek odası ve ceviz yemek odası modelleri ile hem şık, hem rahat hem de modern görünümü bir arada sunuyor. Sizler de evlerinize şık bir dokunuş yapmak için kaliteli, uzun ömürlü ve dayanıklı ürünler sunan bir firma arayışında iseniz, firmayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Beyaz yemek masası takımı modelleri ise en çok tercih edilen yemek odası takımlarının başında geliyor. Oldukça kullanışlı ve klasik bir görüntü sunan beyaz modeller, sandalyeler ve masalar ile büyük bir uyum sağlayarak oturma odalarınızın görüntüsünü tamamlayacak.

Yemek Odası Takımı Kampanyaları

Dimax Mobilya tarafından mobilya severlerin beğenisine sunulan yemek odası konsol takımları her zaman çeşitli kampanyalar ve uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Peki, yemek odası takımı kampanyaları yılın hangi zamanında geçerli ya da bu kampanyaların kapsamı tam olarak nedir? Bilindiği üzere yemek odası takımları masa konsol takımı olarak sıklıkla tercih edilmektedir. İki, üç ve dört kişilik yemek masası takımları başta olmak üzere tüm ürünler yılın her zamanı cazip kampanyalarla satılıyor.

Yemek takımı mobilya çeşitleri piyasa ortalamalarının oldukça altında kampanya fiyatlarıyla müşterilere sunuluyor. Başta beyaz yemek odası takımı ve ahşap yemek odası takımı modelleri olmak üzere sıklıkla tercih edilen birçok yemek odası takımı cazip fiyatlarla satışa sunulmuş durumdadır.

Firma tüm çalışanları ve satış personelleri ile birlikte, sizler için tam kapsamlı ve kaliteli bir satış süreci sunmak için standartlarını yüksek tutmaktadır. Siz de güncel mobilya modasını tasarımlarına yansıtan, yüksek kaliteli malzeme seçimi ile yıllar boyunca sağlamlığını koruyacak yemek odası takımlarını güvenilir bir adresten satın almak istiyorsanız, Dimax Mobilya internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Aklınıza gelecek onlarca farklı indirimli yemek odası takımları çeşitlerine tek bir adresten ulaşmak için Dimax Mobilya mağazalarıyla iletişime geçebilirsiniz. Ücretsiz teslimat ve kurulumla, onlarca farklı model bir arada sunuluyor.

Yemek Odası Takımı Fiyatları

Yemek odası takımı fiyatları, çeşitli değişkenlere bağlı olarak farklılık göstermektedir. Bu değişkenler arasında;

  • Malzeme çeşidi ve kalitesi
  • Tasarım ve işçilik
  • Sandalye sayısı
  • Sandalye malzemesi (kumaş, iç dolgu vb.) gibi faktörler yer almaktadır.
  • Aksesuarlar

Dimax Mobilya, uygun yemek odası takımı fiyatları ile müşterilerini gülümsetmeye ve hesaplı alışveriş fırsatları sunmaya devam ediyor.

Konsol masa takımı ve klasik yemek odası takımı gibi çeşitli modeller firma tarafından geniş bir model yelpazesinde piyasadaki en uygun fiyatlar ile satışa sunulmuş durumdadır. Siz de salonunuza ya da oturma odanıza en iyi uyum sağlayan modellere firmanın sunduğu zengin çeşitlilik ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Yemek masası takımı fiyatları her bütçeye ve ihtiyaca uygun olarak rakip firmalar göz önünde bulundurularak belirlenmektedir. Sizler de 2021 sezonuna damga vuran ve 2022 trend en şık modelleri ve benzersiz tasarımları bir arada sunan yemek odası takımlarını satın almak için gönül rahatlığı ile Dimax Mobilya’yı tercih edebilirsiniz.

Modern Yemek Odası Tasarımları

Birçok ev sahibi, evlerinin genel konseptine uyum sağlaması için modern yemek odası takımlarına büyük bir ilgi göstermektedir. Modern takımlar; keskin çizgileri, yumuşak sandalye materyalleri ve masa ayakları gibi en küçük ayrıntılar göz önünde bulundurularak tasarımı gerçekleştirilmektedir. Bu doğrultuda belirlenen modern yemek odası takımları ve fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir.

Firma sezonda üretmiş olduğu çeşitli modelleri örneğin, mermer görünümlü yemek odası takımları ya da masif yemek odası modellerinde fiyatları piyasa ortalamasının oldukça altında tutmaktadır. Diğer yandan müşterilerin istekleri doğrultusunda satın alınan yemek odası sandalye sayısı da maliyeti etkilemektedir. Sizler de aklınıza gelebilecek her çeşit yemek odası takımı için firmanın sunduğu modellere göz atmayı ihmal etmeyin.

İki Üç Dört ve Altı Kişilik Yemek Odası Takımları

Çekirdek aileler yemek odası takımlarında daha az sayıda sandalyeli ve daha küçük boyutlardaki modelleri tercih ederken, geniş aileler daha büyük yemek odası takımlarını tercih etmektedir. Dimax, her çeşit ihtiyaç ve zevkleri göz önünde bulundurarak iki üç dört ve altı kişilik yemek odası takımları ile her kitleye uygun üretimler yapmayı sürdürmektedir.

Daha büyük takımları, örneğin 8 kişilik yemek odası takımı satın almayı düşünen müşterileri için de geniş bir ürün yelpazesi sunan firma, aradığınız her ürüne ev sahipliği yapıyor. Kolay ödeme planları, güler yüzlü hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti odaklı satış süreçleri ile sizler de Dimax Mobilya’dan aldığınız hizmetlerden memnuniyet duyacaksınız.