Olayinkolayi.com, ev almak isteyenlere rehber oluyor!


Olayinkolayi.com, ev almak isteyenlere rehber oluyor!

Olayinkolayi.com, ev almak isteyenlere rehber oluyor!

 

Kullanıcıların kredi ve sigorta süreçlerini kolaylaştıran olayinkolayi.com, yeni konut sahibi olma sürecinde de merak edilen soruları yanıtlayarak tüm olası masrafları hesaplıyor. olayinkolayi.com adresinde sunulan Konut Asistanı, gelire göre ne kadarlık bir ev satın alınabileceğini, tapu masraflarının ne tutacağını, emlak komisyoncusuna ödenecek hizmet bedelini ve taşınma masraflarını tek ekranda görebilme fırsatı sunuyor. Hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında 0850 222 3466 numaralı Whatsapp hattı üzerinden ücretsiz asistanlık hizmeti de sunan site, 3 milyonun üzerinde görüntüleme sayısına ulaşan olayinkolayi.com/blog adresi üzerinden de takipçilerini doğru ev seçimi konusunda bilgilendiriyor.

 

olayinkolayi.com, evli çiftler için ev alma rehberi hazırladı.

 

Evlilik kararı alan her çiftin aklına ilk gelen sorulardan biri, hiç kuşkusuz nasıl bir eve sahip olacaklarıdır. Bu soru, beraberinde evin bulunduğu konumu, kiralama ya da satın alma ücretini, evin yapısını, çalışma hayatı içerisinde olan çiftler açısından iş yerine yakınlığını, ulaşım olanaklarını ve farklı pek çok konuyu beraberinde getiriyor. olayinkolayi.com, ev alma hayalini gerçekleştirmek isteyen çiftlere yardımcı olması için bir ev alma rehberi hazırladı.

 

Ev seçerken bunlara dikkat edin!

 

Özellikle evlilik sürecinin başındaki çiftler, bir yandan evliliğin getirdiği yeni yaşam düzeni ile mutluluk ve huzuru bir arada paylaşırken diğer taraftan da yeni bir ev düzeni yaratmak ve ev eşyaları almak gibi farklı maddi unsurun telaşını yaşıyorlar. Dolayısıyla yeni evli çiftlerin ev seçerken dikkat etmesi gereken temel unsurların başında, gelir düzeyi ve sahip oldukları bütçe geliyor. Bu yüzden yeni bir ev sahibi olurken öncelikle ödenecek miktara karar vermek gerekiyor.

 

Ev sahibi olurken geleceği de göz önünde bulundurmak çiftlere avantaj sağlıyor. Çiftler, kendilerine en uygun evi seçerken tercihlerini, aidat ve ev eşyası yoğunluğu gibi maddi unsurları da göz önünde bulundurarak metrekaresi küçük bir evden yana kullanabiliyor. Fakat bu noktada gelecek planlaması ve çocuk düşüncesinin çok önemli olduğunu da unutmamak gerekiyor. Aile büyüdükçe bir zamanlar ihtiyaçları tam olarak karşılayan küçük metrekareli evler yetersiz bir hale gelebiliyor.

 

Sahip olduklarınız doğrultusunda, sahip olacağınız evi seçin.

 

Ev almayı düşünen çiftler için gelecek planlaması kadar mevcut ihtiyaçlar da büyük önem taşıyor. Çiftlerin mevcut ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geleceğe yönelik hedeflerini ve planlarını öngörmeye çalışmaları gerekiyor. Bu planların başında hiç kuşkusuz iş hayatı geliyor. Satın alınmak istenen evin iş yerine ya da ulaşım olanaklarına yakınlığı, rutin hayata sağladığı kolaylık ve rahatlık seçim  aşamasında oldukça önem taşıyor. Evin iş yerine yakın olması ya da ulaşım araçlarında gereğinden fazla vakit kaybedilmesine sebep olmaması, çiftlere hem dinlenme süresini hem de aileyle geçirilecek değerli vakti kazandırıyor. Tercih edilen yaşam tarzına ve sosyal hayata göre seçenekler arasındaki en uygun evleri değerlendirmek gerekiyor.

 

Konut Kredisi konusunda asistanlık hizmeti alın!

 

Ev alma süreci tabii ki doğru eve karar vermekle bitmiyor. Ziyaretçilerini kredi kullanımı konusunda da bilinçlendirmeyi hedefleyen olayinkolayi.com, online Kredi Asistanı ve alanında uzman çağrı merkezi temsilcileri aracılığıyla asistanlık hizmeti de veriyor. Konut Kredisi konusunda asistanlık hizmeti almak isteyenler, en uygun faizli kredi tekliflerini olayinkolayi.com’da listeledikten sonra detaylı bilgi için hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında 0850 222 3466 numaralı çağrı merkezi veya Whatsapp destek hattı üzerinden olayınkolayı’na ulaşabiliyor.

 

Detaylı bilgi için: www.olayinkolayi.com