“Gayrimenkul almak için artık her gün doğru zaman”


“Gayrimenkul almak için artık her gün doğru zaman”

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, elinde parası olanlara buldukları gayrimenkulü almaları tavsiyesinde bulundu.

İnşaat girdi maliyetleri nedeniyle konut üretiminin yetersiz seyrettiğini söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut fiyat artışının sürdüğüne dikkat çekerek “Taksitle ev sahibi olmak gittikçe zor bir hale geldi. Elinde parası olan bulduğu evi alsın. Fiyatlar her geçen gün yükseliyor. Gayrimenkul almak için artık her gün doğru zaman” dedi.

İnşaat girdilerinde yaşanan anormal maliyet artışları nedeniyle konut fiyatlarının da artmaya devam ettiğine dikkat çeken İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, ev sahibi olmak isteyenler için bu hayallerini gerçekleştirmenin her geçen gün daha da zorlaştığını söyledi. Yüksek maliyetler nedeniyle müteahhitlerin yeni proje açmaktan kaçındıklarını belirten Çulhalık, inşaata başlamak isteseler de fiyatların gittikçe yükselmesi nedeniyle satamayacakları düşüncesiyle çekimser kaldıklarını ifade etti. Fiyatlardaki yükselişin bu şartlarda bir süre daha devam edeceğini belirten Çulhalık, elinde parası olanın bulduğu evi almasını tavsiye etti.