Ondörtüç Pendik projesinde ticari alanlar kiralanmaya başladı


Ondörtüç Pendik projesinde ticari alanlar kiralanmaya başladı

 Ondörtüç Pendik projesinde

ticari alanlar kiralanmaya başladı

 

İnsay Yapı’nın ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde dükkanlar kiralanmaya başladı.

 ‘Ondörtüç Pendik’te hemen teslim 13 adet dükkanın metrekare büyüklükleri ise net 90 metrekare ila 190 metrekare arasında değişiyor.

 

Güvenli ve doğayla iç içe bir yaşam sunan projelere imza atan İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde dükkanlar kiralanmaya başladı. Hemen teslim, hemen tapu avantajıyla ev sahibi olma fırsatı sunan ‘Ondörtüç Pendik’te 13 adet dükkanın metrekare büyüklükleri ise net 90 metrekare ila 190 metrekare arasında değişiyor.

 

Merkezi konumu ve ulaşım avantajlarıyla da dikkat çeken ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin geniş balkon, bahçe, yeşil alan donanımıyla da tercih sebebi olduğunu söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, projeyi çevreleyen ticari alanlarının da aynı şekilde talep gördüğünü ve kiralama sürecinin başladığını kaydetti.

 

Farklı iş kollarına kiralanacak

İhsan Çulhalık “İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden birinde inşa ettiğimiz 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan ‘Ondörtüç Pendik’ projemizde dükkanlarımızı kiralama yöntemiyle sunuyoruz. Tamamlanan ve yaşamın başladığı projemizin ticari birimlerini, kiralayan markaların hemen içine girecekleri şekilde teslim ediyoruz. 15 ticari alanın ikisini birleştirerek bir zincir markete kiraladık. Diğer 13 adet dükkanın net büyüklükleri 90 ila 190 metrekare arasında değişirken, brüt büyüklükleri ise 100 ila 365 metrekare arasında değişiyor. Dükkanlarımızın kira fiyatları ise konumuna ve büyüklüğüne göre 14 bin 500 TL’den başlıyor 68 bin TL’ye kadar çıkıyor.

 

Ticari birimlerimiz için eczane, kafe, pastane-fırın, kuaför, kuru temizleme, yapı malzeme ve mobilya gibi farklı iş kollarına kiralama yapmak üzere görüşmeler yapıyoruz. Dükkanlarımızın en büyük avantajlarından biri de ihtiyaca göre kiralanacak alanın bölünebilme ve büyütülme imkanına sahip olmasıdır” diye konuştu.