Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü Silivri’de 289 Bin TL’ye

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü Silivri'de 289 Bin TL’ye

55 yaş üstü insanlar için tasarlanan Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü projesinde satışlar başladı. Tamamı 1+1 dairelerden oluşan Herdem Silivri’de fiyatları 289 bin TL’den başlıyor…

07 Mart 2018 - 21:54

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü, İstanbul Silivri’de Etra Holding tarafından hayata geçiriliyor. 55 yaş üzeri insanlar için güvenli ve sağlıklı bir emeklilik dönemi yaşamda hedefiyle tasarlanan Herdem Silivri projesinde satışlar başladı.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü projesi her konakta 14 bağımsız hane ve 100 metrekare iç avlu bulunuyor. Her biri 600 metrekareden oluşan 1+1 dairelerin yer aldığı projede konutlar salon+mutfak, bir banyo ve bir balkon/terastan meydana geliyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü fiyatları KDV dahil 286 bin TL’den başlıyor. Projede ikamet etmek için 55 yaşının üstünde olmak gerekiyor. 55 altındakiler yatırım yapabiliyor fakat projede oturamıyor, kiraya verebiliyorlar.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü Silivri projesinde 7/24 sağlık hizmetinden ve genel ev temizliği paketinden aylık 550 TL karşılığında faydalanılabiliyor. Bu rakam her yıl ÜFE-TÜFE’ye göre yeniden belirlenecek.

Herdem Silivri projesinde satın almadan sadece konaklamanın fiyatı ise ise yemek hariç, sağlık, temizlik paketi dahil, kişi başı 4 bin 500 TL+KDV …

Evlerin eksiksiz mobilyalı ve aksesuarları ile birlikte teslim edileceği Etra Holding Herdem projesinde her dairenin kendine ait hobi bahçesi bulunuyor. Yine her konağın yaz kış üstü açılır cam tavanlı iç avlusu yer alıyor. İç avlular dahi mobilyalı ve televizyonlu olarak teslim ediliyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü projesinde sağlık hizmetlerini Acıbadem Sağlık Grubu tarafından verilecek.  Projede 7/24 saat boyunca acil ihtiyaçlardan rutin kontrollere kadar tüm hizmetler eksiksiz olarak sunulacak. Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü projesinin ilki Silivri Selimpaşa Ortaköy bölgesinde yapılacak.

Etra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, minari, içerik ve sunulan hizmetlerle Türkiye’de bir ilk olan projenin dünyada ise örnek olacağını söyledi.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü ile büyüklerin hayal ettiği sağlıklı ve konforlu bir yaşama kavuşacağına dikkat çeken Uyan, artık anne ve babalarımızın rahat ve huzuru için endişe etme dönemi geride kalıyor diye konuştu.

Bu haber 885 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...