Hotpoint’ten son teknoloji yeni Chef Plus mikrodalga fırın

Hotpoint’ten son teknoloji yeni Chef Plus mikrodalga fırın

20 Nisan 2018 - 18:52

Hotpoint’in yeni Chef Plus mikrodalga fırını kendine has teknolojisi ile fırın yemeklerini mikrodalga hızında pişirerek mutfaklara hız ve lezzet getiriyor.


Mutfakta zaman kazanmak isteyen fakat lezzetten de ödün vermeyenler için tasarlanmış olan yeni Chef Plus mikrodalga fırın; et, balık, hamur işi, kek gibi fırında pişen yemekleri yarı zamanda pişirerek mutfakta geçirilen süreyi azaltıyor.Sadece Hotpoint’e özel “dual çıtır pişirme” teknolojisi sayesinde Chef Plus içi sulu, dışı çıtır çıtır kızarmış bir rosbifi 32 dakikada, altı üstü eşit pişmiş çıtır bir böreği 18 dakikada, mis gibi kabarmış güzel bir keki 8 dakikada pişirebilir. Üstelik ilave yağ eklemeden 22 dakikada patates kızartırken, özel aparatları sayesinde buharda haşlama yaparak besinlerin değerini korur.Hotpoint’in yeni mikrodalga fırını Chef Plus 6 farklı mikrodalga güç seviyesi ve 27 litrelik geniş iç hacmine sahip.


210 dereceye 20 saniyeden az bir zamanda ulaşıyor Hotpoint’in yeni Chef Plus mikrodalga fırını hava akımı teknolojisi ile haznesine dolan sıcak havayla geleneksel fırınlar gibi pişirir, 210 derece sıcaklığa 20 saniyeden az bir sürede ulaşarak pişirme süresini kısaltır. ‘jet buz çözme teknolojisi’ ise ile donmuş yiyecekleri standart mikrodalga fırınlardan tam 7 kat daha hızlı çözerek Chef Plus’ın farkını ortaya koyuyor. 


1199 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Chef Plus hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.hotpoint.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Bu haber 951 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...