Hürriyet Emlak Projeland’in ‘Konutta dijital pazarlama...

Hürriyet Emlak Projeland’in ‘Konutta dijital pazarlama eğitimi’nin üçüncü durağı Basın Ekspres

17 Ekim 2018 - 15:22


 

İnşaat şirketi profesyonelleri ve pazarlamacılarına yönelik ücretsiz olarak düzenlenen eğitim seminerlerinin ilkini geçtiğimiz ay İstanbul Anadolu Yakası’nda gerçekleştiren Hürriyet Emlak Projeland’in üçüncü durağı ise Avrupa Yakası Basın Ekspres oldu. 

 

Türkiye’deki sıfır konut projelerini tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik eğitim seminerlerinin üçüncüsünü 25 Ekim 2018 tarihinde İstanbul Elite World Europe Hotel Basın Ekspres’te gerçekleştirecek. Seminerde, sektör temsilcilerine dijital pazarlamanın konut sektöründeki yeri ve püf noktaları anlatılacak.

 

Doğan Grubu bünyesindeki Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji şirketi Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland’in, Konut Projelerinde Dijital Yönlendirmelerin Satışa Dönüştürülmesi’ konulu eğitim semineri, saat 09.00-13.00 arasında gerçekleştirilecek. Yazar ve pazarlama danışmanı Kürşat Tuncel’in önderliğinde yapılacak seminerde, Hürriyet Emlak CMO’su Yusuf Mert Yılmaz ve Endeksa CEO’su Görkem Öğüt de birer konuşma yapacak. 

 

Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu seminerde, ‘Dijital pazarlamanın konut pazarlamasında yeri, performans odaklı pazarlama, google aramalarının konut satışındaki payı, dijital pazarlama stratejisi oluşturma, dijital alanda verim arttırıcı uygulamalar ve iş geliştirici yenilikler, durgun piyasalarda dijital pazarlama ile nasıl konut satılır’ konuları ele alınacak.

Bu haber 550 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...