İnternetten Su Aboneliği Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

İnternetten Su Aboneliği Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

İnternetten hızlı ve kolay bir şekilde su aboneliği kapatma işlemini yapabilirsiniz. İnternetten su aboneliği kapatma işlemi nasıl yapılır haberimizde detayları ile görebilirsiniz…

23 Ocak 2018 - 21:26

Konut ya da işyerinizin su aboneliğini taşınma ya da başka bir nedenle kapatmak istiyorsunuz. Peki bu işlemi nasıl yapacaksınız.

Su aboneliği kapatma işlemini İski için 185’i arayarak yapabileceğiniz gibi internetten hızlı ve kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

İnternetten su aboneliği kapatma işlemi nasıl yapılıyor? Sorunuza şöyle yanıt verelim. İnternetten su aboneliği kapatma işlemi için üyeliğiniz olması gerekiyor. Üyeliğiniz varsa bu işlemi hızlıca yapabilirsiniz. Üyeliğiniz yoksa ne olacak? İski’nin web sitesine girerek üyelik oluşturabilirsiniz. Şimdi üyeliği olmayanlar için üyelik oluşturualım..

Öncelikle İski’nin resmi web sitesine girmeniz gerekiyor. Girdikten sonra açılan sayfanın sağındaki “E-ŞUBE” e giriyorsunuz. Oradan “ÜYELİK İŞLEMLERİ” altındaki “ÜYELİK KAYIT”ı tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra sayfada iki seçenek karşınıza çıkıyor. “BİREYSEL ÜYELİK” ve “KURUMSAL ÜYELİK”.. Bunlardan birini seçiyoruz ve devam ediyoruz. Bireysel üyeliği seçtiğinizi varsayarsak, sonra karşınıza “SÖZLEŞME NUMARAM VAR” ve “SÖZLEŞME NUMARAM YOK” seçeneği çıkıyor. Bunlardan sözleşme numaranız yok seçeneğini seçtiğinizde “ÜYE KAYIT” işlemi başlıyor. Burada T.C kimlik numarası, E-posta, şifreyi girdikten sonra “sözleşmeyi okudum ve kabul ediyorum” seçeneğini seçiyorsunuz ve İski’ye üyeliğiniz gerçekleşmiş oluyor. Daha sonra bu üyelikle internetten su aboneliği kapatma işlemini ya da dilediğiniz başka bir işlemi kolaylıkla yaabilirsiniz. 

Bu haber 911 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...