Inveon, 2018’de de Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji...

Inveon, 2018’de de Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biri oldu!

21 Ocak 2019 - 19:10

Inveon, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast 50 2018 Programı’nda, 2017 yılının ardından 2018’de de ödül almaya hak kazandı.

Bu sene 13’üncüsü düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye’nin ödül töreni, 16 Ocak 2019 tarihinde Kolektif House Maslak’ta gerçekleşti. Dijital dönüşüme öncülük eden ve katma değer yaratan teknoloji şirketlerinin yarıştığı programda Inveon, sağladığı özgün platform ve çözümler, Ar-Ge faaliyetleri ve net gelirindeki artış ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında yer aldı.

Inveon Yönetici Ortağı Emir Alkaş, iki yıl üst üste elde ettikleri bu başarı ile ilgili olarak, “2018, Inveon olarak tamamı yurt dışında gerçekleşen dijital operasyonlara başladığımız; ABD, İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet gösteren şirketler ile de dijital ticaret ortaklığı kurduğumuz önemli bir yıl oldu. Inveon platform ve çözümleriyle 11 ülkede hizmet verdiğimiz şirketlerin elde ettiği yıllık e-ticaret hacmi günümüzde 1 milyar dolara ulaştı. Her geçen yıl birlikte daha büyük değer yarattığımız iş ortaklarımıza, bize güvenen değerli müşterilerimize ve her zaman beklentinin ötesinde sonuçlar elde etme prensibiyle çalışan Inveon’lulara teşekkür ediyorum” dedi.

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı kapsamında yalnızca merkezleri Türkiye’de bulunan, en az dört yıldır faaliyet gösteren, 2017’de 1 milyon Euro’dan fazla ciro elde eden ve gelirinin büyük bölümünü Ar-Ge’ye yatıran özgün teknoloji şirketleri değerlendiriliyor.

Bu haber 916 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...