İş İnsanı Orçun Oğlakcıoğlu, 37. Uluslararası İstanbul...

İş İnsanı Orçun Oğlakcıoğlu, 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda “Yolculuk” Adlı İkinci Kitabını İmzalıyor

14 Kasım 2018 - 14:58


 

Dekar Yapı ve Yatırım A.Şortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nunikincikitabı Yolculuk’un imza günü, 18 Kasım Pazar, 14.00 – 15.00 saatleri arası Martı Yayınları standında gerçekleştirilecek.

 

37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, kitapseverleri bir araya getiriyor. Ünlü yazar ve kitapevlerinin de katılımıyla 10 Kasım’da başlayan fuar, 18 Kasım’a kadar Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edecek. 

 

İş insanı Orçun Oğlakcıoğluçocukluğa, kendimize, aşka ve bize dair yolculukların yer aldığı ikinci şiir ve deneme kitabı Yolculuk’u imzalayacak. Orçun Oğlakcıoğlu’nun imza günü, 18 Kasım Pazar günü14.00 – 15.00 saatleri arası Martı Yayınları standında gerçekleştirilecek.  

 

Yolculuk37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında ilk defa satışa sunulacak. İlk kitabında yer alan şiirlerde Oğlakcıoğluaşk ve sevgiyi anlatırken, ikinci kitabı Yolculuk’ta ise “bir”den bize giden ve hayal ederek çıkılan yolculukları aktarıyor. 

 

Orçun Oğlakcıoğlu, kitabının önsözünde, Büyük keşifler hayal ederek çıktığımız yolculuklarla başladı. Sevginin o muhteşem sihrinin farkındalığıyla beraberce nefes aldık. Hayallerimiz çatı arasına sakladığımız sevgiyle kucaklaştığından beri daha güçlü uyandık yeni güne. Çocuklar için adil bir dünya isteyen yanımız daha güçlü söylemeye başladı güneşin şarkısını. Şimdi yolculuk zamanı Çocukluğumuza, kendimize, aşka ve bize. Hayatımızda ne eksikse ona, hayatımızda çoğaltmak istediklerimize ve hayatımızda hep olsun dediklerimize. Şimdi alışarak unuttuklarımızı hatırlama zamanı…” ifadelerine yer veriyor.

 

Bu haber 566 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...