İstanbul Rumeli Üniversitesi Üçüncü Yılını Kutluyor

İstanbul Rumeli Üniversitesi Üçüncü Yılını Kutluyor

23 Nisan 2018 - 20:03

İstanbul Rumeli Üniversitesi, üçüncü yılını birçok Akademik ve Sosyal etkinlik ile kutluyor. Eğlenen, öğrenen ve uygulayan bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen İstanbul Rumeli Üniversitesi, gerçekleştirdiği birçok proje ile ilklere imza atıyor.


23 Nisan 2015 tarihinde kurulan İstanbul Rumeli Üniversitesi, üçüncü yılını kutluyor. Eğitim öğretim hayatına başladığı günden bu yana öğrenirken, eğlenen ve uygulayan bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Mehmet Balcı yerleşkesinde 70’in üzerinde Akademik Seminer ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı 13 kulüp kapsamında 40’a yakın etkinlik gerçekleştirdi.


İki Enstitü, 3 Fakülte, 1 Yüksekokul ve 2 Meslek Yüksekokuluna bağlı toplam 35 farklı bölüm/program ile yüksek lisans, lisans ve önlisans eğitimlerini devam ettiren İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni açılacak enstitü, fakülte ve bölümler ile akademik faaliyetlerine devam edecek.


İstanbul Rumeli Üniversitesi Fikriye Balcı Ana Yerleşkesi mimari projesi 200.000 m²’lik arsa üzerine inşa edilmektedir. İnşa aşamasında olan projenin amacı; doğayla uyumlu, kendi kendine yetebilen, sürdürülebilir enerji tüketimini destekleyen, modern ve çevreci eğitim-öğretim faaliyetlerine uygun yerleşke olarak öğrencilerimize ve kamuya hizmet etmektedir.


İstanbul Rumeli Üniversitesi Kamp, Doğa ve Gezi Kulübü ile Klasik Araçlar ve Hobi Kulübü öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda üniversitemizin üçüncü yılına özel gezi düzenleyerek Ankara Anıtkabir ziyaretinde bulundu.


İstanbul Rumeli Üniversitesi, İstanbul Halkalı’da Özcan Kınalı tarafından çocuklarda fırsat eşitliği yaratmak üzere başlattığı kodlama eğitimine tam destek verdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İstanbul Rumeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İyilik Kulübü öğrencileri tarafından desteklenen eğitimler, Mehmet Balcı Yerleşkesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliği ile son buldu. Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen atölye eğitimleri ile çocuklar gün boyunca eğlenceli saatler geçirdi. İstanbul Rumeli Üniversitesi, çocuklar ve gençler için yapılacak her güzel projeye gönülden destek vereceğini bildirdi.

Bu haber 717 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...