İSTANBUL’UN EN RENKLİ SEMTİN EN GÖZDE PROJESİ OLAN LOCA...

İSTANBUL’UN EN RENKLİ SEMTİN EN GÖZDE PROJESİ OLAN LOCA BEŞİKTAŞ’TA YAŞAM BAŞLADI.

22 Aralık 2022 - 13:16

 

İSTANBUL’UN EN RENKLİ SEMTİN EN GÖZDE PROJESİ OLAN

LOCA BEŞİKTAŞ’TA YAŞAM BAŞLADI.

 

Kütan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen, şehrin merkezi İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş projesindeReha Medin Emlak Gayrettepe ofis brokeri Oktay Günüçünpazarlamasıyla yapılan satışlar tamamlandı.

Loca Beşiktaş Projesi; 480 m² arsa üzerinde toplam 2.500 m² inşaat alanına sahiptir. Bina 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks daireler ve ticari birimler olmak üzere toplam 36 bağımsız bölümden oluşmaktadır

Deprem yönetmeliklerine uygun olan binalarda, jeneratör, su deposu, hidrofor, çift asansör, güvenlik kameraları bulunmaktadır ve en birinci sınıf malzemeler kullanılmıştır.

Loca Beşiktaş; Nişantaşı’na, Teşvikiye’ye, Beşiktaş sahile, E-5 Boğaz Köprüsü girişine ve Barbaros Bulvarına 5 dakikalık mesafede yer almaktadır. Toplu taşımalara oldukça yakındır. Projeyi önemli kılan sadece merkezi lokasyonu değil aynı zamanda nezih ve idealleri olan ailelerin tercih ettiği bir semt olmasıdır. Hastaneler, oteller, ilköğretim okulları, liseler, üniversiteler, alışveriş merkezleri, bankalara olan yakınlığı da semti cazip kılmaktadır.

Projede yer almanın size kazandıracağı kültürel bağları ise oldukça fazladır. Canlı ve zengin bir kültür yaşamına ev sahipliği yapan ilçemizde saraylar, müzeler, kasırlar, korular ve yalılar sizlere ayrı bir nostalji yaşatacaktır. Ayrıca Çırağan Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Yıldız Sarayı, Feriye Sarayları ve Ihlamur Kasrı bulunmaktadır. Boğaziçi’nde doğal güzellikleri bozulmadan her mevsim yeşil örtüsünü koruyan Yıldız Korusu, Naile Sultan Korusu, Naciye Sultan Korusu, Vakıf Korusu, Emir Erkayınlar Korusu, Arnavutköy Robert Koleji Korusu, Ipar Korusu, Fransız Yetimhanesi Korusu, Kortel Korusu, Ayşe Sultan Korusu, Boğaziçi Üniversitesi Koruları yer almaktadır. Tiyatro, sinema, kültür merkezlerinin yanı sıra Aşiyan Müzesi, Yıldız Sarayı Müzesi, Deniz Müzesi, İtfaiye Müzesi, Resim Müzesi ve Şehir Müzesi gezilebilecek yerler arasındadır.

 

 

Loca Beşiktaş Projesi İletişim

Projenin Yeri :            Türkali Mahallesi Ihlamurdere Caddesi No.121 Beşiktaş / İstanbul

Proje Müteahhidi :        Kütan İnşaat

Pazarlayan şirket:       Reha Medin Emlak Gayrettepe Ofisi 02123475252

Şirket Yetkilisi:           Oktay Günüç  Gsm. 05323173133  E-mail. [email protected]

Proje Başlangıç Tarihi: Kasım 2021

Proje Bitiş Tarihi:        Aralık 2022

 

 

Bu haber 8127 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...