İstMarina AVM’de Aleyna Tilki Rüzgarı Esecek

İstMarina AVM’de Aleyna Tilki Rüzgarı Esecek

12 Şubat 2019 - 13:52


İstMarina’da Romantik Konser


Türk popunun parlayan yıldızı Aleyna Tilki, 17 Şubat Pazar günü, Sevgililer Günü özel konseriyle İstMarina AVM’de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.Şarkıları dillerden düşmeyen, internette tıklanma rekorları kıran Tilki, İstMarina AVM ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşatacak.


Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, pop müziğin parlayan yıldızı Aleyna Tilki'yi ağırlamaya hazırlanıyor. 


Genç popçu Aleyna Tilki, 17 Şubat Pazar günü saat 16.00'da İstMarina AVM'de sevenleriyle bir araya gelecek. Sevgililer günü kapsamında sahne alacak olan şarkıcı, muhteşem sahne performansı ve etkileyici şovlarıyla sevenlerine unutulmaz bir gün yaşatacak. ‘Cevapsız çınlama', ‘Yalnız çiçek’, ‘Sen olsan bari’ gibi şarkılarıyla müzik listelerinin ilk sıralarında yer alan, sesi ve şarkılarıyla milyonları peşinden sürükleyen genç şarkıcı, Sevgililer Günü’ne özel en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek. 


İstMarina AVM özel konser alanında tüm ziyaretçiler için ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konser kapsamında sosyal medya üzerinden düzenlenecek yarışma ile 3 şanslı kişi Aleyna Tilki ile tanışıp imzalı albüm kazanma şansı yakalayacak. Eğlence dolu konser müzikseverlere unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi olacak.

Bu haber 476 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...