İstMarina AVM’den Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Konser...

İstMarina AVM’den Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Konser Bileti

12 Şubat 2019 - 13:51


“Deniz üstü alışveriş” tarzıyla perakende sektörüne yeni bir boyut getiren Anadolu Yakası’nın sahil cephesi en geniş alışveriş merkezi İstMarina, düzenlediği etkinlikler ve konserlerin yanı sıra sunduğu özel fırsatlarla da dikkat çekiyor. 


İstMarina AVM, Sevgililer Günü’ne özel çiftlere unutulmaz bir hediye seçeneği sunuyor. 11 – 12 – 13 Şubat tarihleri arasında tek seferde 150 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler, 14 – 15 – 16 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Jolly Joker İstMarina konserlerinden birine çift kişilik bistro bilet kazanıyor.


Birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı Jolly Joker Kartal İstMarina’da, 14 Şubat Perşembe günü başarılı sanatçı Levent Yüksel, 15 Şubat Cuma günü fantezi müziğinin usta yorumcusu Ümit Besen ile Türk rock müziğinin ünlü ismi Pamela, 16 Şubat Cumartesi ise pop müziğin başarılı sanatçısı Gülşen olacak. 


EN ÖZEL SEVGİLİYE İSTMARİNA’DAN EN GÜZEL HEDİYE

İstMarina AVM, sosyal medya üzerinden gerçekleştireceği çekiliş ile 5 şanslı ziyaretçisine Atasay’dan kolye hediye ediyor. İstmarinaavm Instagram hesabından yapılacak olan çekiliş kapsamında, yarışma postunun altında sevgisini anlatan bir emoji paylaşan ve bir arkadaşını etiketleyen kişiler yarışmaya katılma şansı yakalayacak. 


Bu haber 652 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...