Jennifer Lopez’in 27 milyon dolarlık rüya evi

Jennifer Lopez'in 27 milyon dolarlık rüya evi

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, New York'ta bulunan dubleks çatıkatını satışa çıkarıyor. "Aşkım değer biçilebilir bir şey değil ( My Love Don't Cost A Thing)" şarkısının sahibi olan Lopez'in aşkı bedava olabilir ancak çatı katı ünitesi kesinlikle öyle değil.

14 Kasım 2017 - 21:06 - Güncelleme: 14 Kasım 2017 - 21:14

Eski beyzbol oyuncusu olan sevgilisi Alex Rodriguez'le birlikte yaşama kararı veren Jennifer Lopez, Newyork Manhattan'da bulunan rüya evini 27 milyon dolardan ( 99.5 milyon Türk Lirası) satışa çıkarıyor. Dört yatak odası ve 11 banyoya sahip olan dubleks ev 580 metrekarelik alanı ile bir aileye kesinlikle yetiyor.


Ayrıcalıklı bir konumda olan çatı dubleksinde dört adet de teras bulunuyor. Çatı katının yer aldığı ve tamamı doğrudan park manzaralı 4 adet residansa sahip olan bina aslen 1924 yılında inşa ediliyor. Geniş tahta meşe zeminleri, mermer kaplı banyolara sahip olan daire baştan başa akıllı ev sistemi ile donatılıyor.


Mutfağın tam ortasında büyük bir ada büyüklüğünde mutfak masası yer alıyor. Misafirlerle birlikte hem keyifli bir sohbete hem de yemek hazırlanmasına fırsat veren mutfak masası, elegan görünümü ile dikkat çekiyor. Yemeklerin hazırlandığı ergonomik bir tasarıma sahip olan masanın üzerinde mutfağa modern ve sıra dışı görünüm kazandıran açık asılı raflar yer alıyor.


Oldukça geniş bir alana yayılan mutfakta ayrı bir yemek masası bulunuyor. Mutfakta yer alan çift kapılı büyük şarap buzdolabı şık ve zarif görünümü ile mutfağın modern görünümünü tamamlıyor. Muhteşem iç tasarımı ile büyüleyici bir görünüme sahip olan ev yaklaşık 280 metre kare açık alana kuruluyor.


Bel Air, Kaliforniya ve Hidden Hills de kendine ait evleri olmasına rağmen Jennifer Lopez 'in sevgilisi Alex Rodriguez'le birlikte ev baktığı bildiriliyor. Newyork'un eski beyzbol oyuncusu Rodriguez' in Newyork' a yani köklerine Bronx'un kraliçesi Lopez'le geri dönmek istediği söyleniyor. Çekimleri New York'ta yapılan televizyon şovu Blue Shades nedeniyle bu şehirde vakit geçiren Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ikilisinin New York'a yerleşmesi mantıklı görünüyor. Dört yatak odasına sahip çatı katı Lopez'in ikizleri ve iki kızının rahat ve konforlu bir şekilde yaşaması için yeterli alana sahip değil gibi duruyor.


Birlikte birkaç kez tatile çıkan Rodriguez ve Lopez'in sıcak havayı sevdikleri aşikar. Bahamalar'dan Fransız Riviera'sına ve elbette Dominik Cumhuriyeti'ne kadar dünyanın en lüks tatil beldelerinde tatil yapan çift, yakın bir zaman içinde New York'da ev bulur ve birlikte yaşamaya başlarsa New York'un soğuk kışlarına alışmak zorunda kalacaklar gibi.


Bu haber 1023 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...